Μην χασετε

Τρικ για να δείχνουν τα δόντια σας πιο λευκά

Όταν το βούρτσισμα είναι αδύνατο, υπάρχουν κι άλλες λύσεις…

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο και ακαταμάχητο από ένα λαμπερό κατάλευκο χαμόγελο. Φυσικά οι ιατρικές μέθοδοι και το συχνό βούρτσισμα είναι ο, τι πιο αποτελεσματικό για λευκά δόντια, αλλά δυστυχώς χρειάζεται να περάσει αρκετός καιρός για να δείτε αποτελέσματα.

Εμείς σας έχουμε κάποια έξυπνα τρικ για να κάνετε τα δόντια σας να φαίνονται πιο λευκά στο πι και φι!

Παραγγείλτε βότκα: Λίγη μόνο ποσότητα του συγκεκριμένου ποτού είναι ικανό να διατηρήσει την καλή οσμή του στόματος και να ενισχύσει την λευκή όψη των δοντιών σας. Αυτονόητο φυσικά είναι ότι θα πρέπει να αποφύγετε τα κοκτέιλ που περιέχουν μεγάλη ποσότητα ζάχαρης.

Advertisements

Φορέστε κόκκινο κραγιόν: Επιλέξτε ένα κόκκινο κραγιόν με μπλε Undertones και αμέσως θα καταλάβετε τη διαφορά. Το μπλε είναι ένα ψυχρό χρώμα το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τα πιο ζεστά χρώματα όπως το κίτρινο και το πορτοκαλί. Έτσι, φορώντας μία τέτοια απόχρωση στα χείλια σας, εξουδετερώνετε οποιαδήποτε κιτρινίλα στα δόντια.

Φορέστε bronzer: Ακόμα μία τεχνική που μπορεί να κάνει τα δόντια σας να φαίνονται πιο λευκά. Αυτό συμβαίνει γιατί το δέρμα σκουραίνει και έρχεται σε αντίθεση με το λευκό των δοντιών, ενισχύοντάς το!

Αλείψτε τα δόντια σας με βαζελίνη: Μπορεί να ακούγεται κάπως περίεργο, αλλά πιστέψτε μας αποδίδει. Περάστε ένα λεπτό στρώμα βαζελίνης πάνω στα δόντια σας και αυτομάτως τα προστατεύετε από λεκέδες και τρόφιμα τα οποία μπορούν να αλλοιώσουν την λευκότητα των δοντιών σας.

Φάτε φράουλες για επιδόρπιο: Το ιδανικό θα ήταν να βουρτσίζουμε τα δόντια μας μετά από κάθε γεύμα. Φυσικά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Αντ’ αυτού προτιμήστε να καταναλώσετε φράουλες για επιδόρπιο οι οποίες περιέχουν υψηλά ποσοστά φολικού οξέως το οποίο ως φυσικό απολεπιστικό των δοντιών.

queen.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα