Μην χασετε

«Καρφιά» Φώτη Σεργουλόπουλου για Ζήνα Κουτσελίνη: «Πρέπει κάποιος να την κλείσει κάπου και να την θεραπεύσει»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν μάσησε τα λόγια του σχετικά με τη Ζήνα Κουτσελίνη και εξέφρασε έντονα τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο εκείνη διαχειρίζεται τα δημοσιογραφικά της καθήκοντα.

Έκανε λόγο για ανάγκη ψυχολογικής υποστήριξης για τη Ζήνα Κουτσελίνη. «Πρέπει κάποιος να την κλείσει κάπου και να τη θεραπεύσει», ανέφερε, υπονοώντας ότι η δημοσιογράφος έχει ξεπεράσει τα όρια της επαγγελματικής δεοντολογίας

 

«Έχω ένα πρόβλημα. Αυτή τη σκάλα που έχουμε εδώ τη φοβάμαι. Μπορεί να είναι υπεύθυνη για μώλωπες, κατάγματα», είπε αρχικά η Τζένη Μελιτά στην αρχή του σατιρικού σκετς.

Advertisements

«Όλοι της έχουμε εμπιστοσύνη αυτής της σκάλας, είναι χρόνια εδώ και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν εσύ δεν χρησιμοποιείς σωστά τη σκάλα. Γιατί αν πάθεις κάτι σε αυτή τη σκάλα, εύκολα μπορεί να σου ζητήσει συγγνώμη και όλα να τελειώσουν. Είναι μία αντρίκια συμπεριφορά εκ μέρους της σκάλας», πρόσθεσε από την πλευρά του ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Θα πει συγγνώμη και όλα θα τελειώσουν. Δεν μπορούμε τώρα να κατηγορούμε μία σκάλα που έχει κάνει καριέρα σκάλας. Έχει ανέβει τα σκαλιά της επιτυχίας και δεν έχει φτάσει πολύ ψηλά. Δεν μπορείς εσύ να την κατακρημνίσεις έτσι. Μία περίπτωση είναι αυτή, υπάρχει κι άλλη;»

«Τότε τι να κάνουμε; Να την κλείσουμε τη σκάλα; Ας κλείσει αυτή η είσοδος και η έξοδος, παρακαλώ. Μπορείς τώρα να φύγεις με ασφάλεια», κατέληξε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

 

 

Advertisements

Λίγο αργότερα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, χωρίς και πάλι να αναφερθεί σε ονόματα, σε συζήτηση με ψυχολόγο για την ενδοοικογενειακή βία πρόσθεσε: «Αυτό το παράδειγμα μου κάνει εμένα πολύ εντύπωση, γιατί μου δείχνει μία κοινωνία που είναι άλλα αντ’ άλλων χωρίς καμία αρχή, χωρίς καμία προσοχή. Επίσης, μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση το πόσο εύκολα παίρνουμε τη μεριά του θύτη και πόσο υστερικά μπορεί κάποιος τηλεοπτικά να υπερασπίζεται τον θύτη, ουρλιάζοντας, υστεριάζοντας, χωρίς να καταλαβαίνει ότι βρίσκεται σε μία υστερία».

«Αυτή η υστερία του να υπερασπιστείς έναν κακοποιητή, ομολογώντας ότι έχεις δεχτεί τέτοια βία στην οικογένειά σου ως παιδί, τι είναι αυτό; Γιατί δεν πάει κάποιος να βοηθηθεί; Πρέπει κάποιος να τη βοηθήσει τη συγκεκριμένη γυναίκα. Να την πάρει από εκεί που βρίσκεται και δύο μήνες που θα πάει διακοπές να την πάει να την κλείσει κάπου και να μπορέσει να τη θεραπεύσει», είπε στη συνέχεια και κατέληξε:

«Αυτό φαίνεται πολλές φορές πολύ κακοποιητικότερο, δίνοντας το ελεύθερο στο κοινό. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Απαξιώνεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, απαξιώνεται η ζωή του ανθρώπου λέγοντας πράγματα υποστηρικτικά για το πρόσωπο ενός κακοποιητή. Γι’ αυτό έχω αυτή την ένταση αυτή τη στιγμή και σου λέω να μείνουμε στο συγκεκριμένο παράδειγμα».

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα