Μην χασετε

Δερματολόγος προειδοποιεί: «Τα γένια των συντρόφων σας μπορεί να προκαλέσουν πολύ σοβαρή μόλυνση στο δέρμα σας»

Ένας δερματολόγος ισχυρίστηκε ότι οι γυναίκες θα πρέπει να το σκέφτονται πολύ καλά πριν φιλήσουν άνδρες με τρίχες στο πρόσωπο, ειδικά αν δεν γνωρίζουν αν τα περιποιούνται.

Advertisements

Ο Muneeb Shah, ο οποίος είναι γνωστός ως Derm Doctor, αποκάλυψε ότι τα γένια «περιέχουν πολλά βακτήρια», τα οποία μπορούν να μεταφερθούν όταν έρχεται κάποιος σε επαφή με αυτά.

 

«Όταν τρίβεστε πάνω τους, δημιουργούν μικροσκοπικά κοψίματα στο δέρμα που μπορεί να οδηγήσουν σε λοιμώξεις, όπως το έκζεμα προσώπου», είπε.

Στη συνέχεια παρακάλεσε τους άνδρες να «καθαρίζουν τα γένια τους» για να βοηθήσουν να σταματήσει το πρόβλημα από τη ρίζα του, αναφέρει η Daily Mail.

Η προειδοποίηση ήρθε μέσα από ένα επώδυνο βίντεο με το εξάνθημα μιας νεαρής γυναίκας.

 

To προειδοποιητικό βίντεο του δερματολόγου

 

@dermdoctor PSA: clean your beards @Rylee Kriete #dermdoctor #impetigo ♬ original sound – DermDoctor | Dr. Shah


Η νεαρή γυναίκα κρατούσε το κεφάλι της στα χέρια της και έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: «Φίλησα έναν άντρα με τρίχες στο πρόσωπο, νομίζοντας ότι ήταν καλή ιδέα εκείνη τη στιγμή».

Advertisements

Στη συνέχεια έδειξε εικόνες από το κόκκινο, γδαρμένο πηγούνι της, που μολύνθηκε όλο και περισσότερο μέσα σε λίγες ημέρες, σε σημείο που καλύφθηκε από έντονα σημάδια.

Οι ακόλουθοι του δερματολόγου έμειναν άφωνοι από το βίντεο που κοινοποίησε.

«Έχω έναν σύζυγο με μούσι, αλλά το καθαρίζει συνέχεια. Δεν ήξερα ποτέ ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο», είπε μια γυναίκα.

«Ποιος δεν πλένει τα γένια του;», σχολίασε μια άλλη.

 

«Δεν ήξερα ότι θα μπορούσα να είμαι λιγότερο λάτρις της τρίχας στο πρόσωπο από ό,τι ήμουν πριν, αλλά εδώ φτάσαμε», είπε κάποια.

«Έπαθα αλλεργική αντίδραση αφού φίλησα μια φορά έναν άντρα με μούσι. Αποδείχθηκε ότι έπαιζε με τη γάτα του πριν από το ραντεβού μας», είπε μια γυναίκα.

«Το είχα αυτό μετά από ένα πρώτο ραντεβού. Έκανε φουσκάλες και ξεφλούδιζε για εβδομάδες», πρόσθεσε μια άλλη.

Advertisements

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα