Μην χασετε

Τρεις τρόποι για να κάνεις ακόμα πιο μεγάλες τις βλεφαρίδες σου (χωρίς τη βοήθεια μάσκαρα)

Αν οι βλεφαρίδες σου είναι αρκετά μικρές και νιώθεις πως δεν τους κάνει τίποτα ακόμα και η καλύτερη μάσκαρα της αγοράς τότε κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα είναι ψυχολογικό. Για να σου φύγει, όμως, μπορείς να ακολουθήσεις έναν από τους παρακάτω τρόπους για να τις μακρύνεις ακόμα περισσότερο.

1. Εξτένσιονς βλεφαρίδων

Κλείσε ένα ραντεβού με έναν ειδικό και βάλε εξτένσιονς στις βλεφαρίδες σου. Για φυσικό αποτέλεσμα οι νέες βλεφαρίδες σου πρέπει να είναι 1-2 χιλιοστά μακρύτερες.

2. Μακριές βλεφαρίδες με συνταγή γιατρού

Advertisements

Υπάρχει φάρκαμο το οποίο δημιουργήθηκε για τη θεραπεία του γλαυκώματος στα μάτια. Αυτό που παρατηρήθηκε, όμως, από τους γιατρούς ήταν ότι βάζοντάς το μεγάλωναν οι βλεφαρίδες του ασθενή. Παρόλο που μερικοί γιατροί το γράφουν, δεν είμαστε ακόμα σίγουροι για το αν είναι καλό να το χρησιμοποιούμε μιας και από ότι λένε μπορεί να αλλάξει το χρώμα της ίριδας του ματιού. Ας το αφήσουμε, λοιπόν, προς το παρόν και ας μείνουμε με τη γνώση.

3. Κοντίσιονερ για βλεφαρίδες

Η πιο ασφαλής εναλλακτική για να μακρύνουν οι βλεφαρίδες σου είναι να τους βάλεις κοντίσιονερ. Υπάρχουν προϊόντα τα οποία αν τα βάζεις δύο φορές την ημέρα για τέσσερις εβδομάδες θα κάνουν το “θαύμα”.

faysbook.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα