Μην χασετε

Μάθετε τι φράζει τους πόρους σας

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να φράξουν τους πόρους σας και να δημιουργήσουν ένα θαμπό δέρμα ή ακόμα και ένα πρόσωπο γεμάτο σπυράκια. Αν διαβάσετε τα παρακάτω θα μάθετε πως δημιουργείται το πρόβλημα των φραγμένων πόρων, ώστε να το αντιμετωπίσετε και να μη γίνει μεγαλύτερο.

Μακιγιάζ. Αν κάποιες επιδερμίδες είναι ευαίσθητες και έχουν πολύ συχνά φραγμένους πόρους, τότε το πρόβλημα μπορεί να επιδεινωθεί από ορισμένους τύπους make-up. Εάν λοιπόν, παρατηρήσετε κάποια αλλαγή προς το χειρότερο στο πρόσωπο σας, μετά από την εφαρμογή ορισμένων εμπορικών προϊόντων, τότε είναι καλύτερο να σταματήσετε τη χρήση τους και να αναζητήσετε κάτι άλλο.

Δεν καθαρίζετε σωστά το δέρμα σας. Πρέπει να είστε να σίγουρες ότι, κάθε βράδυ πλένετε πολύ καλά το πρόσωπο σας, και ότι χρησιμοποιείτε το κατάλληλο καθαριστικό. Καθ” όλη την ημέρα, το δέρμα σας εκτίθεται στα βακτηρίδια και στις περιβαλλοντικές τοξίνες, που πρέπει να αφαιρεθούν, για να παραμείνει υγιές. Ακόμα και όταν βαριέστε να πλύνετε το πρόσωπό σας, να θυμάστε ότι είναι ζωτικής σημασίας, για να έχετε μια λαμπερή επιδερμίδα.

Νεκρά κύτταρα. Η αλήθεια είναι ότι το σώμα έχει συνεχώς νεκρά κύτταρα, που μπορούν να φράξουν τους πόρους σας. Τα καλά νέα είναι, ότι μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτά με τακτικές θεραπείες απολέπισης. Φτιάξετε μόνες σας ή αγοράστε τα κατάλληλα προϊόντα, ώστε να κάνετε scrub, ενώ είστε στο ντους και θα αποκτήσετε μια λαμπερή επιδερμίδα.

Advertisements

Αν έχετε πολύ λιπαρό δέρμα, θα μπορούσε να είναι ένα από τα πράγματα που θα φράξει τους πόρους σας. Η υπερβολική λιπαρότητα έχει κατηγορηθεί για πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένων της αφυδάτωσης, της ακμής και της δημιουργίας μιας θαμπής επιδερμίδας. Μια λύση είναι να κρατάτε το δέρμα σας ενυδατωμένο και καθαρό, και με αυτόν τον τρόπο θα καταπολεμήστε τους φραγμένους πόρους.

Τα χέρια σας είναι πραγματικά πολύ βρώμικα! Οι γιατροί σε όλο τον κόσμο υποστηρίζουν ότι πρέπει να κρατάτε τα χέρια σας μακριά από το πρόσωπό τους. Αυτό δεν βοηθήσει μόνο στην προστασία ενάντια στις ασθένειες, αλλά προστατεύει επίσης και τους πόρους σας. Καλό είναι λοιπόν να είστε πολύ προσεχτικές όταν πιάνετε το πρόσωπο σας, γιατί η μεταφορά των μικροβίων μπορεί να γίνει πολύ εύκολα και γρήγορα.

jenny.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα