Μην χασετε

Τα celebrity workout secrets που θα θέλαμε να γνωρίζαμε πολύ νωρίτερα

Υπάρχει μια λανθασμένη αντίληψη που θέλει όσους είναι διάσημοι και ευκατάστατοι να μπορούν να χάσουν κιλά σε χρόνο dt και χωρίς κόπο.

Advertisements

Αυτό συμβαίνει λόγω της δυνατότητας των διεθνούς φήμης αστέρων να προσλάβουν έμπειρους trainers και να ξοδέψουν πολλά χρήματα σε διατροφολόγους και ειδικά, σχεδόν «μαγικά» τρόφιμα που θα τους βοηθήσουν να μειώσουν το βάρος τους κατά πολλά κιλά μέσα σε ελάχιστες εβδομάδες.

Εδώ δεν έχουν και πολύ άδικο, καθώς πράγματι τα χρήματα και οι έμπειροι γυμναστές μπορούν να μας βοηθήσουν πολύ στη διαδικασία απώλειας βάρους και εκγύμνασης του κορμιού μας.

Αρκούν όμως οι επαγγελματίες και τα προϊόντα ειδικής διατροφής για να πετύχουμε τον στόχο μας; Η απάντηση είναι όχι!

Δυστυχώς, τίποτα δεν αποκτιέται χωρίς προσωπική προσπάθεια και πολύ κόπο κυρίως στον κόσμο του fitness. Και οι stars του Hollywood το γνωρίζουν και με το παραπάνω. Γι’ αυτό και έχουν τα δικά τους fitness μυστικά για να κρατιούνται σε φόρμα και να μην χάνουν ποτέ τον στόχο τους.

Πολλοί εξ’ αυτών έχουν μοιραστεί τα κίνητρά τους με το κοινό, αποκαλύπτοντας τα τρικς που χρησιμοποιούν για να μην ξεφεύγουν ποτέ από τον στόχο τους και να μένουν πιστοί στα προγράμματα άσκησης και διατροφής τους.

Ναι, εκεί ακριβώς που κάποια στιγμή όλες… αποτυγχάνουμε.

Πώς καταφέρνουν οι Kim και Khloe Kardashian, ο Chris Hemsworth, η Mindy Kaling και άλλοι να πετυχαίνουν να αποκτούν το κορμί που επιθυμούν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα; Ποια τα μυστικά τους και πώς αποφεύγουν τους πειρασμούς;

Αυτό το βίντεο θα ευχηθείς κι εσύ να το είχες παρακολουθήσει πολύ νωρίτερα!

Advertisements


πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα