Μην χασετε

Τpαγική ιστορία: Καρκινοπαθής μητέρα άντεξε μέχρι να γεννήσει το μωρό της και λίγες μέρες μετά πeθανε στην αγκαλιά του συζύγου της

Διαβάστε παρακάτω μια τραγική και συγκινητική ιστορία που ραγίζει καρδιές. Μια ετοιμοθάνατη καρκινοπαθής μητέρα, γεννά το μωρό της και λίγο αργότερα φεύγει από την ζωή.

Η 33χρονη Tracey Keers αναγκάστηκε να γεννήσει πρόωρα την κόρη της Kyla, στις 28 εβδομάδες, αφού οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε καρκίνο τελικού σταδίου.

 

Advertisements

 

Αυτή και ο άντρας της, Steven, που έχουν επίσης έναν γιο επτά ετών που ονομάζεται Kieran, παντρεύτηκαν στα τέλη Μαρτίου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο James Cook στο Middlesbrough.

Η 33χρονη Tracey άφησε την τελευταία της πνοή στα χέρια του κ. Keers την Κυριακή. Ο 35χρονος χήρος δήλωσε ότι η σύζυγός του, η οποία εργαζόταν στο Πανεπιστήμιο Durham, διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2016.

Η άτυχη μητέρα υποβλήθηκε σε μαστεκτομή, ακολουθούμενη από χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία και ο καρκίνος της πήγε σε ύφεση τον περασμένο Ιούλιο.

Advertisements

 

 

“Καταφέραμε να καταψύξουμε 13 ωάρια”

Ο κ. Keers δήλωσε: “Θέλαμε άλλο ένα μωρό, οπότε κάναμε εξωσωματική και καταφέραμε να καταψύξουμε 13 ωάρια.”

“Αλλά το Σεπτέμβριο έμεινε έγκυος φυσιολογικά και ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι επειδή δεν πιστεύαμε ότι μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο.”

Advertisements

 

 

Ωστόσο, η χαρά του ζευγαριού ήταν σύντομη, καθώς η Tracey άρχισε να έχει σοβαρούς πονοκέφαλους και να νιώθει άρρωστη.

Εικοσιτέσσερις εβδομάδες μετά την εγκυμοσύνη της, οι γιατροί της ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα, ότι ο καρκίνος της Tracey είχε επιστρέψει και ήταν τελικού σταδίου.

Ο Steven, ο οποίος εργάζεται σε μια εταιρεία παιχνιδιών, δήλωσε: “Της έδωσαν τρεις έως έξι μήνες, αλλά η Tracey ήταν η Tracey, δεν εγκατέλειψε ποτέ τη μάχη και πάντα πολεμούσε.”

Τέσσερις εβδομάδες αργότερα, η Tracey άρχισε να έχει σπασμούς και οι γιατροί έπρεπε να φέρουν στη ζωή πρόωρα την Kyla με καισαρική τομή στις 19 Μαρτίου.

Ο Steven είπε: “Είπαν ότι δεν θα κατάφερνε να ξυπνήσει από την καισαρική, αλλά ευτυχώς τα κατάφερε.”

 

Η συνέχεια της αληθινής ιστορίας: “Η Tracey φοβόταν ότι ποτέ δεν θα προλάβαινε να δει την κόρη της, αλλά τα κατάφερε.”

 

Μια εβδομάδα αργότερα, στις 30 Μαρτίου, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο νοσοκομείο.

Ο Steven δήλωσε: “Ήθελα να κάνω το γάμο όσο το δυνατόν πιο ξεχωριστό, γι’ αυτό ήρθα σε επαφή με φίλους οι οποίοι διακόσμησαν όμορφα το δωμάτιο.”

“Ένα νυφικό κατάστημα μας δώρισε ένα νυφικό φόρεμα.”

“Νομίζω ότι σοκαρίστηκε αρκετά όταν είδε το δωμάτιο.”

Ωστόσο, η κατάσταση της Tracey συνέχισε να επιδεινώνεται και στις 8 Απριλίου η αναπνοή της άρχισε να αλλάζει.

Ο Steven είπε: “Σηκώθηκα από το κρεβάτι και έβαλα την Tracey στην αγκαλιά μου με το κεφάλι της στο στήθος μου όπου πέθανε.”

“Όταν έπρεπε να πω στον Kieran ότι ήταν το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο που έπρεπε να κάνω, ήταν καταστροφικό.”

Ο Steven και η Tracey, οι οποίοι ήταν μαζί δέκα χρόνια, γνώριζαν ο ένας τον άλλον ως μαθητές της σχολής Brierton στο Hartlepool.

Ο Steven είπε: “Ήταν η καλύτερη φίλη μου, ήμασταν πάντα μαζί. Δεν βγαίναμε πολύ, ήμασταν ευτυχισμένοι στο σπίτι μας, ήμασταν άτομα της οικογένειας.”

Ο Steven δήλωσε ότι η οικογένειά τους θέλει να ευχαριστήσει το απίστευτο προσωπικό του νοσοκομείου James Cook, το οποίο νοιαζόταν πραγματικά για την Tracey και εξακολουθεί να φροντίζει την Kyla, η οποία θα βρίσκεται στο νοσοκομείο για άλλους δύο μήνες.

 

 

Όταν η Tracey διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο, ξεκίνησε ένα blog στο οποίο έγραφε για το ταξίδι της για να βοηθήσει τους άλλους ανθρώπους να κατανοήσουν τον αντίκτυπο της ασθένειας.

“Έβαζε πάντα τους άλλους πριν από τον εαυτό της,” είπε ο Steven. “Το κύριο μέλημά της ήτα να ενημερώνει τις άλλες γυναίκες και να τις προτρέπει να επισκέπτονται το γιατρό τους κάθε φορά που βλέπουν κάποια αλλαγή στο σώμα τους.”

“Η Tracey έκανε πολλούς φίλους μέσω της θεραπείας της και ξόδεψε αρκετό χρόνο για να υποστηρίξει τους άλλους να ξεπεράσουν αυτή τη διαδικασία.”

 

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα