Μην χασετε

Πεθερικά από την κόλαση: «Με μισούν γιατί αγνόησα τις υποδείξεις τους όταν γέννησα και έκανα αυτό που ήθελα»

Μία νέα μητέρα είναι εξοργισμένη, καθώς αποκάλυψε ότι τα πεθερικά της όχι μόνο δεν τη συμπαθούν, αλλά την αποφεύγουν και έχουν διακόψει την επικοινωνία μαζί της. Το λόγο αποτελεί η αγνόηση των συμβουλών τους για τον τοκετό και η απόφασή της να γεννήσει με τον δικό της τρόπο.

Η Brenda Ann αναφέρει ότι η πεθερά και ο πεθερός της όχι μόνο ήθελαν όλους τους συγγενείς τους στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια του τοκετού, αλλά της είπαν ότι έπρεπε να ανακοινώσει τη γέννηση του μωρού μέσω τηλεφώνου και όχι απλά μέσω μηνύματος.

Η θυμωμένη μητέρα ξέσπασε μέσω των social media, μιλώντας για το χρονικό διάστημα που πέρασε στο μαιευτήριο της και τη σχέση της με τους γονείς του συντρόφου της.

«Πράγματα που δεν επιτρέπεται να κάνω σύμφωνα με τα πεθερικά μου…»
Αρχικά έγραψε ότι σύμφωνα με τα πεθερικά της δεν θα έπρεπε: «Να έχω άποψη για τους επισκέπτες όσο είμαι σε διαδικασία τοκετού ή αφού γεννήσω το μωρό μου». Επίσης, ήθελαν να είναι όλοι παρόντες στο νοσοκομείο για τον τοκετό. «Αυτό περιλαμβάνει μια αίθουσα αναμονής γεμάτη συγγενείς όλη την ώρα που ετοιμάζομαι να γεννήσω».

Advertisements

 

Τέλος, η Brenda ισχυρίστηκε ότι τα πεθερικά της υπέδειξαν να ζητά από τους ανθρώπους να ελέγχουν την προσωπική τους υγιεινή όταν κρατούν το μωρό, καθώς αποκάλυψε: «Να ζητήσεις να πλένουν τα χέρια τους πριν κρατήσουν το μωρό. Γιατί; Είμαι τόσο αγενής;»

Η Brenda είπε στη συνέχεια: «Ναι, εξακολουθούσα να κάνω αυτό με το οποίο ένιωθα πιο άνετα και ναι με μισούν τώρα». Όχι μόνο αυτό, αλλά, όπως ανέφερε, προς απογοήτευση των πεθερικών της, δεν τους το είπε όταν γέννησε.

Η ίδια εξήγησε: «Εξαιτίας του πόσο δικαιωματικά ενεργούσαν οι άνθρωποι, δεν είπαμε λέξη όταν πήγαμε στο νοσοκομείο και απλώς στείλαμε μήνυμα όταν γεννήθηκε το μωρό. Όλοι ήταν έξαλλοι».

Advertisements

Τα σχόλια στο ΤikTok

Το κλιπ στο TikTok άφησε πολλούς με το στόμα ανοιχτό, και προφανώς έγινε γρήγορα viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 1,2 εκατομμύρια προβολές. Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έμειναν έκπληκτοι με τη συμπεριφορά των πεθερικών της γυναίκας και ήταν πρόθυμοι να το εκφράσουν στα σχόλιά τους.

«Είναι το μωρό σου, θα πρέπει να σεβαστούν τις αποφάσεις σου», έγραψε κάποιος, ενώ άλλος σχολίασε: «Θα ήταν τα πρώην πεθερικά μου». Ένας τρίτος ανέφερε: «Λυπάμαι πολύ που είχες αυτή την εμπειρία».

 

Την ίδια στιγμή, κάποιος άλλος έγραψε: «Η πεθερά μου εξακολουθεί να γκρινιάζει που δεν είχαμε επισκέπτες. Έχουν περάσει 3 μήνες και εξακολουθεί να αρνείται να κρατήσει το μωρό ή να βγάλει φωτογραφίες μαζί του». Σε αυτό, η Brenda απάντησε: «Ακριβώς αυτό που κάνει ο πεθερός μου. Μόνο που έχουν περάσει έξι μήνες και μας έχει αποκόψει εντελώς».

Εν τω μεταξύ, ένας άλλος χρήστης έγραψε: «Μην τους το πείτε όταν πάτε για τον τοκετό. Να πάτε στο νοσοκομείο, και αν δεν θέλετε καμία επίσκεψη, ενημερώστε τους όταν επιστρέψετε σπίτι και είστε έτοιμοι να τους δείτε. Αυτή είναι εμπειρία που πρέπει να ζήσετε εσείς». «Ακριβώς αυτό που κάναμε. Ήταν πολύ αναστατωμένοι για όλο αυτό όμως», απάντησε η Brenda.

Ενώ κάποιος άλλος την ρώτησε: «Γιατί επιμένουν να βρίσκονται στην αίθουσα αναμονής;» «Δεν ξέρω, αλλά με κάνει να νιώθω τόσο άβολα και δεν ξέρω πραγματικά γιατί» απάντησε εκείνη. «Δεν θέλω να κοπιάζω για 12 ώρες, γνωρίζοντας ότι υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων εκεί έξω να με περιμένει».

Advertisements

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα