Μην χασετε

Sarah Jessica Parker: Τα μυστικά της σιλουέτας της

Η αγαπημένη 48χρονη ηθοποιός Sarah Jessica Parker με τη μακρά θεατρική της πορεία, (ξεκίνησε ως παιδί στη “Μελωδία της Ευτυχίας”), ενώ έγινε διεθνώς γνωστή , μέσα απ’ τον ρόλο της Carrie Bradshaw στο Sex and the City όπου&θαυμάσουμε το υπέροχο σώμα της.. Μάθε τι ακριβώς κάνει!

1. Η γυμναστική είναι προτεραιότητα

Όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της τόσο στο Good Housekeeping όσο και στο Harper’s Bazaar, ακολουθεί με στρατιωτική πειθαρχία και αφοσίωση τα καθημερινά personal training μαθήματά της, όπως και τα μαθήματα yoga. «Μου αρέσει να αισθάνομαι γυμνασμένη και υγιής… Όταν είσαι πολύ νέα, μπορείς να μην πολυνοιάζεσαι αναφορικά με την εικόνα σου γιατί κάθε μέρα ξυπνάς και αισθάνεσαι τέλεια. Αλλά τώρα που έχω μεγαλώσει, χρειάζεται να κάνω περισσότερα για το σώμα μου». Και έτσι παρότι έχει παραδεχτεί, πως οφείλει σε μεγάλο ποσοστό την εικόνα του σώματός της στα πολύ καλά της γονίδια, καθώς πάντα απολάμβανε ένα petite και αδύνατο σώμα, όσο μεγαλώνει για να το διατηρεί, προσπαθεί περισσότερο.

2. Έχει αποκλείσει τις στερήσεις από τον εαυτό της

Advertisements

Η SJP δεν απαρνείται την αγάπη της για το φαγητό, τα μακαρόνια, το μπέικον και τα τυριά. Όπως ακριβώς και η Gwyneth Paltrow, η Sarah Jessica υποκύπτει στο φαγητό και επανέρχεται με τη γυμναστική. Κατά καιρούς έχει ακολουθήσει την Hamptons Diet, τη South Beach Diet Plan και διάφορες άλλες αποτοξινωτικές δίαιτες, όταν έπρεπε να βρίσκεται σε καλή φόρμα.

3. Κίνηση, κίνηση, κίνηση!

Είτε πηγαίνοντας τα παιδιά στο σχολείο, είτε κάνοντας τις δουλειές της, πηγαίνει παντού με τα πόδια ή με το ποδήλατό της ενώ αποφεύγει τους ανελκυστήρες, ανεβοκατεβαίνοντας τις σκάλες.

shape.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα