Μην χασετε

«Παντρεύτηκα έναν άντρα 47 χρόνια μεγαλύτερο – Είμαι εγκλωβισμένη μέσα στο σπίτι και δεν αντέχω άλλο»

Ο κορεσμός και η ρουτίνα της καθημερινότητας πάντα δημιουργούν προβλήματα στο ζευγάρι, πόσο μάλλον όταν υπάρχει και μεγάλη ηλικιακή διαφορά.

 

Μια τέτοια ιστορία είναι και της Ελπίδας που έχει παντρευτεί έναν άντρα 47 χρόνια μεγαλύτερο και την μοιράστηκε μέσω της σελίδας singleparent.gr

 

Advertisements

Παντρεύτηκα έναν άντρα 47 χρόνια μεγαλύτερο

Τελευταία είμαι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και χρειάζομαι τη συμβουλή και τη βοήθειά σας. Είμαι παντρεμένη με έναν άντρα πολύ μεγαλύτερό μου. Για την ακρίβεια με περνάει 47 χρόνια και είναι συνταξιούχος. Εγώ είμαι 32 και εκείνος 79. Το πρόβλημα φυσικά δεν είναι μόνο η διαφορά ηλικίας. Δεν είναι καθόλου υποστηρικτικός και κάθε φορά που κάνω ενέργειες να βρω δουλειά ή κάποιος απαντά σε κάποιο βιογραφικό που έστειλα βγαίνει εκτός εαυτού.

Δεν με αφήνει να δουλέψω. Με θέλει όλη μέρα απίκο στο σπίτι και αναρωτιέμαι γιατί μπορεί να το κάνει αυτό. Χρησιμοποιεί χαζές δικαιολογίες όπως ότι η δουλειά που βρήκα είναι πολύ μακριά και ότι δεν μπορεί να με πηγαίνει κάθε μέρα και η λίστα συνεχίζεται. Δεν έχω δικό μου αυτοκίνητο, αλλά δεν του ζήτησα και ποτέ να με πάει πουθενά.

 

Nιώθω εγκλωβισμένη

Είμαι αρκετά νέα για να κλειστώ από τώρα σπίτι. Θέλω να εργαστώ, να κάνω κάτι να δουλέψει το μυαλό μου από το να κάθομαι σπίτι όλη μέρα και να μην κάνω τίποτα. Δεν έχουμε παιδιά για να πω ότι κάτι με κρατάει πίσω. Είμαστε μόνο εγώ και εκείνος και το μόνο που κάνουμε είναι να βγαίνουμε καμιά βόλτα μαζί πού και πού.

Advertisements

Δεν αντέχω άλλο. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Τον αγαπώ, αλλά έχει γίνει ανυπόφορος. Έχω αρχίσει να ανυπομονώ να έρθει η ώρα που θα τον πάρει ο καλός Θεός κοντά του, για να κάνω κάτι που είναι τόσο αυτονόητο, δηλαδή να εργαστώ. Τι μπορώ να κάνω;

 

singleparent.gr

 

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα