Το πρωινό ξύπνημα δεν είναι πάντα ευχάριστο, αλλά υπάρχουν αρκετοί τρόποι που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις διάθεση και να ξεκινήσεις τη μέρα σου με χαρά και αισιοδοξία.Ακόμα κι αν δεν κοιμήθηκες πολλές ώρες ή δεν είδες καλό όνειρο, δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να έχεις μία καλή μέρα. Απλώς είναι στο χέρι σου να αποκτήσεις την ενέργεια που χρειάζεσαι για να έχεις μία γεμάτη και ευχάριστη μέρα.

Advertisements

Ανακάλυψε όλα όσα χρειάζεται να κάνεις μόλις ξυπνήσεις για να έχεις όρεξη και κέφι απ’ το πρωί.

Βάλε ένα ξυπνητήρι και σήκω από το κρεβάτι μόλις το ακούσεις.

Δεν χρειάζεται να βάλεις πέντε ή δέκα διαφορετικά ξυπνητήρια. Προτίμησε ένα, καθώς τα πιο πολλά θα σε κουράσουν αντί να σου προσφέρουν μερικά παραπάνω λεπτά ύπνου και ξεκούρασης.

Οργάνωσε τη μέρα σου.

Advertisements

Το πρόγραμμα που θα βάλεις θα σε βοηθήσει να είσαι πιο συγκεντρωμένη, ώστε να τελειώσεις εγκαίρως τις υποχρεώσεις σου και να βρεις λίγο ελεύθερο χρόνο για ‘σένα.

Πιες ένα ποτήρι νερό.

Το σώμα σου μετά από τον ύπνο έχει ανάγκη για ενυδάτωση. Πολλοί ειδικοί προτείνουν ένα ποτήρι χλιαρό νερό με μερικές σταγόνες λεμόνι, καθώς το λεμόνι στο νερό αποτοξινώνει άμεσα τον οργανισμό σου και παράλληλα, σε τονώνει.

Φάε ένα καλό πρωινό.

Ξεκίνησε τη μέρα σου με τον καλύτερο τρόπο και γέμισε ενέργεια με ένα καλό πρωινό. Προτίμησε γάλα με δημητριακά, φρούτα ή μία ομελέτα με λαχανικά.

Advertisements

Βάλε μουσική.

Η μουσική σου φτιάχνει τη διάθεση και σε βοηθάει να έχεις κέφι από το πρωί.

Κάνε γυμναστική.

Ένα 30λεπτο γυμναστικής θα σε γεμίσει ενέργεια και θα επιδράσει θετικά στη διάθεσή σου.

Κάνε θετικές σκέψεις.

Advertisements

Θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις καλή διάθεση και θα μπορείς να κάνεις τα πάντα πιο ευχάριστα.

joytv.gr

Advertisements