Ο σκοπός του μακιγιάζ είναι τονίζει τα όμορφα χαρακτηριστικά μας. Πολλές φορές όμως οι υπερβολές που κάνουμε κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. Οι συμβουλές που ακολουθούν όμως θα μας βοηθήσουν να δείχνουμε πιο νέες και φρέσκιες.

 

#1. Λαμπερό πρόσωπο: 

Η φρεσκάδα και η λάμψη είναι συνώνυμα της νεότητας. Επομένως, φροντίστε να ενυδατώνετε καλά την επιδερμίδα σας και να επιλέγετε προϊόντα βάσης που θα κάνουν το πρόσωπό σας να φαίνεται λαμπερό. Επιπλέον, ένα highlighter, τοποθετημένο σωστά θα κάνει θαύματα.

 

#2. Αποφύγετε το μαύρο χρώμα στο μακιγιάζ: 

Τα γήινα χρώματα είναι πάντα πιο φωτεινά, ενώ το μαύρο είναι πιο “σκληρό” χρώμα στο μακιγιάζ. Χρησιμοποιείστε λοιπόν καφέ μολύβι ματιών αντί του μαύρου και κάντε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο φωτεινά.

 

#3. Αποφύγετε το αυστηρά τονισμένο φρύδι:

 Ακολουθήστε τη φυσική γραμμή τω φρυδιών σας και τονίστε τα με ένα μολύβι σε έναν τόνο πιο ανοιχτό από το χρώμα των μαλλιών σας.

  Setting powder: 7 διαφορετικοί τρόποι να τη χρησιμοποιήσετε στη ρουτίνα ομορφιά σας

 

#4. Πείτε ναι στo creamy blush:

Τα κρεμώδη ρουζ απορροφούνται πιο εύκολα από την επιδερμίδα και δίνουν μία φρεσκάδα και λάμψη στο πρόσωπο. Επιλέξτε φυσικές αποχρώσεις σε peachy ή και pinky-nude. Ωστόσο, υπάρχει και η περίπτωση που το δέρμα δεν είναι σφριγηλό στα μήλα και θα είναι δύσκολη η εφαρμογή ενός κρεμώδους προϊόντος. Σε αυτή την περίπτωση διαλέξτε ένα καλό luminizing blush.

 

#5. Πείτε ναι στα lip glosses:

Όσο περνούν τα χρόνια τα χείλη μικραίνουν και αποκτούν αυτές τις ενοχλητικές γραμμές. Τα lipsticks, σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι η κατάλληλη λύση γιατί ακόμα κι αν είναι ενυδατικά, δεν είναι ικανά να κρύψουν τις γραμμές. Αντίθετα τα lip glosses δίνουν την εντύπωση ότι τα χείλη είναι μεγαλύτερα και τα κάνουν να φαίνονται ενυδατωμένα και πιο υγιή.

 

ΠΗΓΗ