Μην χασετε

«Η γειτόνισσα μού άφησε για λίγο το παιδί της για να πάει για ψώνια και δεν γύρισε ποτέ – Το μεγάλωσα σαν δικό μου»

Μία γυναίκα άφησε για λίγο -όπως της είπε- το παιδί της σε μία γειτόνισσα, ώστε να πάει για ψώνια. Και δεν γύρισε ποτέ. Όμως, εκείνη παρόλο που δεν ήταν δικό της παιδί, άκουσε την καρδιά της και μεγάλωσε το παιδί ώς τα 18 του χρόνια.

 

Η 70χρονη σήμερα Ροζαλίντα, μέσα από ένα video στο TikTok, αποκάλυψε την συγκλονιστική της ιστορία.

Το μικρό αγόρι που εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα του, έμεινε με την Ροζαλίντα μέχρι να κλείσει τα 18 του χρόνια κι εκείνη του στάθηκε σαν πραγματική μητέρα.

Advertisements

Το παιδί βρήκε τον βιολογικό του πατέρα και έφυγε για να ξεκινήσει μία καινούρια ζωή μαζί του, ενώ η Ροζαλίντα συνέχισε να είναι ανάδοχη μητέρα για πολλά παιδιά, μέχρι που το 1990 υιοθέτησε την κόρη της, Λόλα.

Εξηγώντας το πώς μεγάλωσε τον μικρό γιο της γειτόνισσάς της, η Ροζαλίντα ανέφερε: «Ήμουν 20 κάτι ετών και μου είπαν έπειτα από πολλές εξετάσεις, ότι δεν θα μπορέσω να κάνω παιδί. Όταν η γειτόνισσά μου μού ζήτησε να κρατήσω για λίγο το παιδί της προκειμένου να κάνει τα ψώνια της, δέχθηκα με χαρά. Όμως, εκείνη δεν επέστρεψε ποτέ».

«Το μικρό αγοράκι έμεινε μαζί μου σε όλη τη διάρκεια του γάμου μου και όταν έκλεισε τα 18 του χρόνια βρήκε τον βιολογικό του μπαμπά. Τότε έφυγε για να ξεκινήσει μία νέα ζωή με τον πατέρα του. Ίσως και με την μαμά του, δεν είμαι σίγουρη», συνέχισε.

 

«Έτσι, εγώ αποφάσισα να γίνω ανάδοχος γονέας. Το πρώτο μου ανάδοχο παιδί ήταν ένα αγοράκι που το έλεγαν Αντέολα. Περνώντας τα χρόνια, έγινα ανάδοχος σε αρκετά παιδιά και αυτό με οδήγησε στο να υιοθετήσω την κόρη μου», διηγήθηκε η Ροζαλίντα.

Advertisements

Η υιοθεσία έγινε το 1990 και η Ροζαλίντα μιλά για την κόρη της με τα πιο γλυκά λόγια. Όπως είπε η Λόλα ήταν ένα πανέμορφο μωράκι, ενώ εξήγησε πώς είναι μαζί της όλα αυτά τα χρόνια.

Στη σελίδα της στο TikTok η Ροζαλίντα αναφέρει πολλές ιστορίες για το παρελθόν της, δίνοντας μάλιστα λεπτομέρεις για το πώς έπιασε στα πράσα τον άντρα της με την αδελφή της, κάτι που επέφερε το τέλος στον γάμο της.

Στα 55 της κατάφερε να ξαναβρεί την αγάπη και να ξαναγίνει χαρούμενη.

 

 

 

 

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα