Μην χασετε

Ένα θαύμα της Κινέζικης Ιατρικής: Κάντε μασάζ στο σημείο αυτό κάθε μέρα και θα δείτε τι θα συμβεί!

Οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες από τους άνδρες – αυτό είναι γεγονός. Πολλοί είναι οι λόγοι: άγχος, έλλειψη ύπνου, χρόνια κόπωση κλπ.

Υπαρχουν πολλές μέθοδοι που κάνουν τις γυναίκες να φαίνονται όμορφες, αλλά εδώ θα σας δώσουμε το μεγάλο μυστικό της κινεζικής ιατρικής για άριστη υγεία – το σημείο San Yin Jiao, ένα σημαντικό πεδίο στον βελονισμό. Είναι ένα σημείο που βρίσκεται και στα δύο πόδια, στο εσωτερικό μέρος της κνήμης .

Πώς να το εντοπίσετε

Βάλτε 4 δάχτυλα πάνω από τον αστράγαλο, στο εσωτερικό μέρος των ποδιών. Το σημείο αυτό θα πρέπει να είναι στο δείκτη του χεριού σας. Είναι αρκετά εύκολο να το εντοπίσετε και σημαντικό έτσι ώστε να γνωρίζετε από πού να αρχίσετε το μασάζ.

Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε το μασάζ. Εφαρμόστε βαθιά πίεση πίσω από την κνήμη και κάντε μασάζ. Χρειάζονται μόνο 10 λεπτά, και μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας – αν και το βράδυ θα μπορούσε να είναι καλύτερα. Μπορείτε να κάνετε μασάζ και στα δύο πόδια ή εναλλάσσοντάς τα. Αν δείξετε επιμονή, τα αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά.

Advertisements

Οφέλη του μασάζ

Ρύθμιση του έμμηνου κύκλου

Το μασάζ στο σημείο San Yin Jiao ρυθμίζει τον έμμηνο κύκλο και τον βελτιώνει, εξαλείφοντας την ανάγκη ιατρικών θεραπειών.

Ελαστικότητα του δέρματος

Η δύναμη και την ελαστικότητα του δέρματός μας είναι συνδεδεμένη με την σπλήνα – αν λειτουργεί σωστά, το δέρμα θα είναι κάνει το ίδιο. Με το μασάζ σε αυτό το σημείο, η σπλήνα διεγείρεται κάτι που οδηγεί σε καλύτερο δέρμα.

Ενεργοποίηση των ωοθηκών και της μήτρας

Advertisements

Το μασάζ είναι σημαντικό, αν προσπαθείτε να μείνετε έγκυος – διεγείρει τις ωοθήκες και τη μήτρα.

Σταθεροποιητικό της γαστρεντερικής οδού

Βοηθά με το φούσκωμα ή με μια εντερική διαταραχή. Το μασάζ βοηθά επίσης τον πόνο που προκαλείται από την έμμηνο ρύση.

sdna.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα