Μην χασετε

Ένα έξυπνο μυστικό που θα κάνει το άρωμά σου να έχει μεγαλύτερη διάρκεια

Ετοιμάζεσαι για την έξοδο σου, η ώρα περνά και εκεί που φτάνει η ώρα να φύγεις από το σπίτι, συνειδητοποιείς ότι το υπέροχο άρωμά σου είναι απλά μια ανάμνηση.

Advertisements

Αλήθεια υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνεις το άρωμα σου να έχει μεγαλύτερη διάρκεια, έτσι ώστε να αφήνεις το αρωματικό σου αποτύπωμα σε κάθε πέρασμά σου από το πρωί μέχρι το βράδυ; Σύμφωνα με το TikTok, υπάρχει!

 

 

Πώς να κάνεις κάθε άρωμα να έχει μεγάλη διάρκεια

Για να κάνει το άρωμά σου να έχει μεγάλη διάρκεια, το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα παχύρευστο ενυδατικό προϊόν γέλης πετρελαίου, όπως η βαζελίνηΕφάρμοσε μία μικρή ποσότητα προϊόντος στα σημεία παλμού -aka τις θερμότερες περιοχές του δέρματος, όπως εκείνες στους καρπούς, το λαιμό, την περιοχή πίσω από τα αυτά, το ντεκολτέ, το εσωτερικό των αγκώνων και των γονάτων- κι ύστερα ψέκασε το αγαπημένο σου άρωμα.

Η αλοιφή θα βοηθήσει το άρωμα να έχει μεγαλύτερη διάρκεια, όπως υποστηρίζουν οι hack lovers του TikTok, αλλά και οι beauty experts. Τα προϊόντα, όπως η βαζελίνη, είναι πλούσια σε λιπίδια, κι έτσι λειτουργούν σαν “αυτοκόλλητο” που κρατά το άρωμα στην επιδερμίδα για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αν δεν έχεις βαζελίνη, μπορείς πριν αρωματιστείς, να εφαρμόσεις ακόμα και την αγαπημένη σου λοσιόν σώματος για να πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα. Προτίμησε εκείνες που περιέχουν ελαιόλαδο ή έλαιο αβοκάντο, που είναι πλούσια σε λιπίδια.

 

Advertisements

 

Bonus Tip

Αν θέλεις το άρωμά σου να έχει ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια, προτίμησε τα parfum κι απόφυγε τα eau de toilette. Καθώς είναι πιο συμπυκνωμένα και έχουν βάση τα έλαια, διαρκούν περισσότερο στην επιδερμίδα σε σύγκριση με τα eau de toilette, τα έλαια των οποίων τείνουν να είναι αραιωμένα σε νερό ή οινόπνευμα.

 

ΠΗΓΗ

 

 

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα