Μην χασετε

Πώς θα “σώσεις” το μακιγιάζ σου από τα γυαλιά ηλίου στην περιοχή της μύτης

“Σπάει” το μακιγιάζ σου κατά τη διάρκεια της ημέρας όταν φοράς γυαλιά ηλίου; Δες τι πρέπει να κάνεις

Advertisements

Καταφέρνεις να πετύχεις το τέλειο μακιγιάζ και αφού φορέσεις τα γυαλιά ηλίου, μετά από λίγη ώρα βλέπεις ότι σταδιακά χαλάει, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της μύτης όπου τα γυαλιά ακουμπούν περισσότερο.

Πώς θα αποφύγεις να χαλάσει το μακιγιάζ σου από τα γυαλιά ηλίου;

Δύο βασικοί σου σύμμαχοι είναι το setting spray και η setting πούδρα.

Το setting spray είναι το spray που τοποθετείς μετά το τέλος του μακιγιάζ για να πετύχεις μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ αλλά και έξτρα υγρασία. Επίσης, βοηθά στο να «λιώσει» το ένα προϊόν μέσα στο άλλο και να δείχνει το αποτέλεσμα πιο φυσικό.

Οι Setting πούδρες εφαρμόζονται απευθείας μετά το foundation. Είτε με χρώμα είτε χωρίς (διάφανες ή αλλιώς translucent), η δουλειά τους είναι να «κλειδώνουν» το μακιγιάζ, χαρίζοντας ένα ματ αποτέλεσμα.

Τι να κάνεις με τα γυαλιά σου 
Στο σημείο που τα γυαλιά σου ακουμπούν στο δέρμα σου, εφάρμοσε με το δάχτυλό σου λίγη ποσότητα πούδρας και έπειτα ψέκασε με λίγο σπρέι. Με αυτό τον τρόπο, δημιουργείς στα γυαλιά ένα προστατευτικό φιλμ που δε θα δημιουργεί τριβή στην περιοχή και θα προστατεύει την επιδερμίδα σου από το να γίνει λιπαρή και να απομακρύνει όλο το προϊόν που έχεις ήδη εφαρμόσει.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα