Μην χασετε

Αυτά είναι τα μυστικά για να έχετε λαμπερό δέρμα όλο το καλοκαίρι

Οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού μπορούν να βλάψουν την επιδερμίδα και να προκαλέσουν σπυράκια, ρυτίδες και φραγμένους πόρους. Υπάρχουν ωστόσο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προστατεύσετε το δέρμα σας και να κάνετε τα πιο λαμπερά looks σας αυτό το καλοκαίρι.

Νερό

Το πολύ νερό κάνει καλό στην επιδερμίδα σας, αλλά και γενικότερα στον οργανισμό σας.Το καλοκαίρι επειδή ιδρώνουμε περισσότερο, το σώμα μας χάνει περισσότερο νερό, οπότε είναι μεγαλύτερη η ανάγκη να το αναπληρώσετε, 8 με 10 ποτήρια την ημέρα είναι μια πολύ καλή ποσότητα για να είναι ο οργανισμός σας ενυδατωμένος.

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

Advertisements

Ενυδάτωση

Το Α και το Ω για υπέροχη επιδερμίδα είναι η ενυδάτωση. Μην παραλείπετε λοιπόν αυτό το βήμα στην καθημερινή σου ρουτίνα. Επιλέξτε μια ενυδατική κρέμα που δεν είναι πάρα πολύ λιπαρή και έχει ως βάση το νερό και χρησιμοποιήστε την πρωί και βράδυ.

Απολέπιση

Για να δουλέψει καλά η ενυδατική κρέμα στο δέρμα σας, πρέπει να είναι εντελώς καθαρό. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να κάνετε απολέπιση συχνά καθώς έτσι θα απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα που φράσσουν τους πόρους του δέρματός σας.

Advertisements

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

Αντιηλιακό

Ποτέ λοιπόν μην βγαίνετε στον ήλιο χωρίς αντιηλιακό, γιατί ο ήλιος είναι ικανός να βλάψει την επιδερμίδα σας. Επιλέξτε το κατάλληλο αντηλιακό σύμφωνα με τις ανάγκες σας και χρησιμοποιήστε το όλο το χρόνο.

πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα