Μην χασετε

Προϊόντα στο νεσεσέρ των διακοπών που είναι απαραίτητα για την υγεία σας

Επιβάλλεται να τα έχει κάθε γυναίκα…

Advertisements

Μήπως προετοιμάζεστε για τις διακοπές σας;

Το καλοκαίρι έχει φτάσει και όλοι ετοιμαζόμαστε για μία μικρή ή μεγαλύτερη απόδραση εκτός πόλης. Βαλίτσες, νεσεσέρ έχουν μπει στα δωμάτια και οι λίστες με τα must-have items είναι σε πρώτη θέση.
Θα πρέπει να σας υπενθυμίσουμε κάποια προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας και πρέπει οπωσδήποτε να έχετε μαζί, για λόγους υγείας.

Αυτά είναι τα εξής:

Αντηλιακά: Η προστασία σας από τον ήλιο είναι απαραίτητη. Πρέπει να έχετε ένα για το σώμα και για το πρόσωπό σας, με υψηλό δείκτη. Ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες απαγορεύεται να εκτίθεστε στον ήλιο, χωρίς να φοράτε αντηλιακό με υψηλό δείκτη.Αν μπορείτε μάλιστα να αποφεύγετε τον ήλιο εντελώς αυτές τις ώρες, είναι ακόμα καλύτερο για την υγεία σας.

Mini φαρμακευτικό kit: Ρωτήστε τον γιατρό σας τί πρέπει να έχετε μαζί σας για περίπτωση ανάγκης. Ιδιαίτερα στα νησιά πολλές φορές είναι δύσκολο να καλύψετε φαρμακευτικές ανάγκες. Άτομα που αντιμετωπίζουν κάποιο θέμα υγείας και χρειάζονται φαρμακευτική αγωγή επιβάλλεται να έχουν τα χάπια τους μαζί. Επίσης μην ξεχνάτε τα παιδιά σας, συμβουλευτείτε τον παιδίατρό σας.

Αντιµικροβιακά προϊόντα: Να έχετε οπωσδήποτε μαζί σας μαντηλάκια ή gel για αντιμικροβιακή προστασία. Καθαρίζετε τα χέρια σας και το πρόσωπό σας, κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, ιδιαίτερα όταν επισκέπτεστε μέρη με πολύ κόσμο.

Πηγή: jenny.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα