Μην χασετε

Οι 10 κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ που θα πρωταγωνιστήσουν στην φετινη σεζόν

Οι εβδομάδες μόδας έχουν ξεκινήσει με αυτή της Νέας Υόρκης να μαρτυρά ήδη τις κορυφαίες τάσεις μακιγιάζ για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020-2021. Μέχρι στιγμής τα πολύχρωμα eye looks δείχνουν να έχει κατακτήσει τις καρδιές των makeup artists, με τα show των Self Portrait και Tadashi Shoji να προτείνουν τη δική τους εκδοχή. Εξίσου δημοφιλή αναδείχθηκαν και τα έντονα χείλη με πρωταγωνιστές τα σκουρόχρωμα berry και κόκκινα κραγιόν.

Advertisements

Ιδού οι μεγαλύτερες τάσεις ομορφιάς:

Rodarte: Μαύρα χείλη

Το show του fashion brand Rodarte πάντρεψε τη ρομαντική με την goth πλευρά του χαρακτήρα κάθε γυναίκας, συνδυάζοντας girly floral δημιουργίες με σκουρόχρωμα berry -σχεδόν μαύρα- χείλη.

Oscar de la Renta: Neon κόκκινα χείλη και φυσικά φρύδια

Τα μοντέλα στο show του οίκου Oscar de la Renta είχαν το «τέλειο ατελές» look στα φρύδια -μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για φέτος- και ζουμερά neon κόκκινα χείλη.

Tadashi Shoji: Blue is the new black

Σύμφωνα με τον makeup artist, Daniel Martin, το μπλε θα είναι το νέο μαύρο το 2020. Αυτός είναι ο λόγος που κράτησε το μακιγιάζ των μοντέλων αρκετά μίνιμαλ, τονίζοντας μόνο τα μάτια τους με μπλε σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο.

Zimmermann: No makeup makeup

Ροδαλά μάγουλα, rosy-nude χείλη και πυκνά φυσικά φρύδια, πρωταγωνίστησαν στο catwalk του οίκου Zimmermann, αποδεικνύοντας πως το natural μακιγιάζ τιαριάζει εξαιρετικά τόσο με tailored workwear, όσο και με glamorous κομμάτια.

Carolina Herrera: Neon κόκκινα χείλη

Το show της Carolina Herrera συνέπεσε με την ανακοίνωση του λανσαρίσματος της πρώτης της συλλογής μακιγιάζ, η οποία θα είναι διαθέσιμη τον Μάρτιο. Τα μοντέλα περπάτησαν στο catwalk φορώντας neon κόκκινο κραγιόν με την υπογραφή της, το οποίο συνδυάστηκε με λαμπερή επιδερμίδα και πλούσια φρύδια.

Jason Wu: Έντονες βλεφαρίδες και κατακόκκινα χείλη

Η makeup artist Diane Kendal οραματίστηκε ένα lip look που θα ήταν εξίσου φωτεινό και wearable. Τελικά επέλεξε έντονα κόκκινα χείλη και εντυπωσιακά μακριές βλεφαρίδες για τα μοντέλα στο show του Jason Wu.

Self Portrait: Μοντέρνο neon

Ο συνδυασμός αψεγάδιαστης επιδερμίδας και μίνιμαλ μακιγιάζ κατάφερε να δημιουργήσει το απόλυτο statement στο show του brand Self-Portrait. Μερικά από τα μοντέλα, ωστόσο, ξεχώριζαν στο catwalk έχοντας ένα έντονο neon eye look-η τέλεια αντίθεση απέναντι στην καθαρή επιδερμίδα τους.

Advertisements

Tom Ford: Έντονα ζυγωματικά

Ο Tom Ford εμπνεύστηκε για το show του από μια φωτογραφία του 1967 των Baron Alexis De Waldner και Donna Mitchell. Για να αποτυπώσει τη σ∈ξουαλικότητα που είδε σε εκείνη τη φωτογραφία, τα μοντέλα περπάτησαν στο catwalk έχοντας πολύ έντονα ζυγωματικά και smoky eyes σε χρυσές και καφέ αποχρώσεις.

Monse: Color Block

Η makeup artist Grace Lee πρότεινε έντονα μονόχρωμα eye looks και γυμνή επιδερμίδα στο πρόσφατο show του brand Monse.

LaQuan Smith: Berry χείλη

Τα σκουρόχρωμα berry χείλη αποτελούν τάση -σχεδόν- κάθε Φθινόπωρο/Χειμώνα. Το 2020 την τιμητική του θα έχει η glossy εκδοχή τους, έτσι όπως παρουσιάστηκε στο catwalk του fashion brands LaQuan Smith.

ΠΗΓΗ   

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα