Μην χασετε

Με αυτούς τους 3 τρόπους θα κάνεις το foundation σου να φαίνεται σαν δέρμα

Η celebrity makeup artist Mary Phillips αποκαλύπτει τα μυστικά της

Advertisements

Το φυσικό foundation είναι σαν την πλαστική χειρουργική: Το σημαντικό είναι να μοιάζει σαν να μην έχει γίνει καμία επέμβαση. Για αυτόν ακριβώς το λόγο οι συμβουλές φυσικού μακιγιάζ είναι τόσο πολύτιμες.

Ενώ οι celebrities κρατούν τα μυστικά τους τόσο καλά φυλαγμένα όσο οι πραγματικές τους ηλικίες – και συνήθως ευχαριστούν τις ακριβές τους ρουτίνες και συνήθειες σε ό,τι αφορά τη φροντίδα του δέρματος, η βασίλισσα της άψογης επιδερμίδας, Mary Phillips, της οποίας η λίστα πελατών περιλαμβάνει τις πάντα λαμπερές Jennifer Lopez, Chrissy Teigen, Olivia Munn και τις Kardashians, είναι έτοιμη να αποκαλύψει τα μυστικά της.

1. Άφησε τις πλευρές του προσώπου σου γυαλιστερές

“Σέταρε το μακιγιάζ και θόλωσε τους πόρους και τις λεπτές γραμμές με πούδρα στο κέντρο του προσώπου μόνο, αφήνοντας την περίμετρο φυσική και δροσερή. Οι λάμψεις γύρω από το πρόσωπο είναι όμορφες και χαρίζουν ένα πιο φυσικό look.”

2. Εφάρμοσε λάμψεις με ένα κρεμώδες προϊόν μετά το foundation

“Αντί να κάνεις strobing, “ζέστανε” μια μικρή ποσότητα ενυδατικής κρέμας στα δάχτυλά σου και στη συνέχεια πίεσε την πάνω στα ζυγωματικά σου για μια φυσική λάμψη. Είτε είσαι 19 είτε 50, αυτή η τεχνική δεν έχει ηλικία. Αφού εφαρμόσεις το foundation, απλά “πάτησε” με τα δάχτυλά σου το highlighter στις περιοχές όπου θέλεις λίγη λάμψη. ”

3. Ανανέωσε το παλιό σου foundation με μια κρέμα

“Το μακιγιάζ τείνει να “κάθεται” όσο περνά η μέρα. Πριν βγεις έξω το βράδυ, ανανέωσε το πρωινό σου μακιγιάζ με την εφαρμογή μίας μικρής ποσότητας κρέμας στο πινέλο του foundation και στη συνέχεια πρόσθεσε λίγο foundation ή πούδρα οπουδήποτε το χρειάζεσαι. Το μακιγιάζ σου θα φανεί και πάλι φρέσκο.”

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα