Μην χασετε

Με αυτούς τους τρόπους μπορείς να κάνεις λεύκανση δοντιών στο σπίτι

Δύο κορυφαίοι οδοντίατροι μοιράζονται τις συμβουλές τους για φωτεινό χαμόγελο.

Τίποτα δεν κάνει το πρόσωπό μας να λάμπει σαν ένα φωτεινό χαμόγελο. Αντί να ξοδέψεις τα χρήματα σου και τον χρόνο σου στον οδοντίατρο, αξίζει να δοκιμάσεις να κάνεις μια επαγγελματική λεύκανση στο σπίτι.

Οι Dr. Michael Apa και Dr. Kevin Sands, που έχουν συνεργαστεί με διασημότητες όπως η Elsa Hosk, οι δίδυμες Olsen, και ο Justin Bieber, μοιράζονται τις συμβουλές τους για ένα εκθαμβωτικό χαμόγελο από το σπίτι!

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για λεύκανση δοντιών στο σπίτι;

Advertisements

DS: “Οι προσαρμοσμένοι επαγγελματικοί δίσκοι λεύκανσης από τον οδοντίατρό σου θα ήταν η καλύτερη επιλογή. Οι λευκαντικές οδοντόκρεμες μπορούν να βοηθήσουν στην καθημερινή συντήρηση, αλλά γενικά δεν είναι αρκετά ισχυρές για να έχουν ένα σημαντικό αποτέλεσμα από μόνες τους”.

Υπάρχουν μέθοδοι λεύκανσης δοντιών στο σπίτι που χρησιμοποιούν οικιακά προϊόντα;

DS: “[Υπάρχει] μάσκα λεύκανσης δοντιών με σόδα. Χρησιμοποίησε ένα κουταλάκι του γλυκού σόδα ψησίματος και μια σταγόνα λεμονιού για να κάνεις μια πάστα. Βύθισε μια καθαρή οδοντόβουρτσα στο μείγμα, βούρτσισε απαλά τα δόντια σου, άφησε το για δύο λεπτά και ξέβγαλε. Αυτό μπορεί να έχει αρκετά γρήγορα αποτελέσματα και είναι γενικά ασφαλές όσο δεν είναι υπερβολικό.”

Ποια άλλα συστατικά θα πρέπει να αναζητήσουμε για σπιτική λεύκανση δοντιών;

Advertisements

DS: “Αγαπάμε συστατικά όπως ο ενεργός άνθρακας, το υπεροξείδιο και η σόδα ψησίματος. Παραδοσιακά, τα προϊόντα με βάση το υπεροξείδιο έχουν αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου. Ο ξυλάνθρακας έχει αποδειχθεί ότι έχει αποτελέσματα αν χρησιμοποιείται με συνέπεια.”

Υπάρχουν λάθη που βλέπετε να κάνουν οι άνθρωποι στις προσπάθειές τους να αποκτήσουν λευκά δόντια;

DA: “Μακριά από τα τρόφιμα και τα ποτά που περιέχουν οποιοδήποτε χρώμα, καθώς τα δόντια μπορούν να γίνουν πιο πορώδη και να διατηρήσουν αυτό το χρώμα περισσότερο μετά τη λεύκανση.”

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα