Μην χασετε

Λίπος στα μπράτσα; Υπάρχει λύση

Γνωρίζετε ότι τα μπράτσα είναι μία βασική λιπαποθήκη μας. Γνωρίζετε, όμως, πώς θα απαλλαγείτε από αυτή; Ναι, υπάρχει τρόπος!

Advertisements

Για να είμαστε πιο ακριβείς, δεν υπάρχει τρόπος, αλλά τρόποι.

Όλα ξεκινούν πάντα από τη σωστή διατροφή. Αν μειώσετε τις θερμίδες που καταναλώνετε και ακολουθείτε πιο ισορροπημένη και προσεγμένη διατροφή, θα χάσετε βάρος από όλο το σώμα σας, επομένως θα μειωθεί και το λίπος από τα μπράτσα. Με μία διατροφή βασισμένη σε πρωτεΐνες, φρούτα, λαχανικά και άφθονο νερό, θα δείτε σίγουρα αποτελέσματα.

Η διατροφή από μόνη της, όμως, δεν αρκεί. Για να φύγει το λίπος από τα μπράτσα και αυτά να μην είναι χαλαρά χρειάζεται κυρίως γυμναστική.

Διάβασε περισσότερα μυστικά για την απώλεια βάρους, σωστής άσκησης και υγείας

Γυμναστική όχι προσανατολισμένη αποκλειστικά στα μπράτσα. Το μυαλό όλων πάει στα βαράκια, αλλά δεν αρκούν οι ασκήσεις με βάρη στα χέρια για να δείτε αποτέλεσμα. Χρειάζεται και αερόβια άσκηση για την απώλεια βάρους συνολικά από το σώμα μας, δεδομένου ότι η τοπική απώλεια βάρους είναι μάλλον ανέφικτη. Οπότε για να χάσετε το περιττό λίπος από τα μπράτσα, θα πρέπει να το χάσετε συνολικά από όλο σας το σώμα.

Το πρωταρχικό, βέβαια, είναι οι ασκήσεις που αφορούν ειδικά στα χέρια και γίνονται με βάρη. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ένα σετ ασκήσεων ειδικά για τα χέρια σας. Αρκεί να εντάξετε αυτό το 12άλεπτο σετ ασκήσεων, με τρεις επαναλήψεις σε κάθε άσκηση, στο πρόγραμμα γυμναστικής που κάνετε. Και να επαναλαμβάνετε αυτό το πρόγραμμα τρεις φορές την εβδομάδα.

Πέραν των παραπάνω ασκήσεων, όμως, με τα βάρη υπάρχουν και εναλλακτικοί τρόποι γυμναστικής.

Advertisements

Η κολύμβηση θεωρείται ιδανική, αφού με την αντίσταση του νερού γυμνάζονται και τα μπράτσα. Είναι σημαντικό να αλλάζετε ανά τακτά διαστήματα το ρυθμό που κολυμπάτε.

Καλό είναι επίσης και το μποξ. Η πυγμαχία βοηθά και στην τόνωση των μυών και στην καύση περιττού λίπους. Δεν είναι απαραίτητο να χτυπάτε ένα σάκο του μποξ, αν σας φαίνεται πολύ κουραστικό. Μπορείτε να δίνετε μπουνιές στον αέρα, αρκεί να φοράτε βάρη στα χέρια σας.

Διάβασε περισσότερα μυστικά για την απώλεια βάρους, σωστής άσκησης και υγείας

Αν έχετε όρεξη να ξεκινήσετε ένα σπορ, επιλέξτε το τένις που γυμνάζει όλο σας το σώμα, αλλά και ειδικότερα τα χέρια σας.

Βοηθούν τα μπράτσα και προγράμματα γυμναστικής όπως οι πιλάτες ή η γιόγκα.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα