Μην χασετε

Θέλεις τέλεια φρύδια; Αντικατάστησε τα παρακάτω κοινά λάθη με τις σωστές συνήθειες!

Είναι αδιαμφισβήτητο! Τα πλούσια, καλοχηματισμένα φρύδια μπορούν να εξισορροπήσουν και να αναδείξουν το πρόσωπό σου. Μήπως όμως κάνεις κάποιο από τα παρακάτω κοινά λάθη και τα καταστρέφεις;

Advertisements

1. Τα βγάζεις χωρίς συγκεκριμένο σκοπό

Σαφώς και οι περισσότερες από εμάς αφαιρούμε τις τριχούλες που είναι μακριά από τη γραμμή των φρυδιών μας. Αν όμως αρχίσεις να πειράζεις το σχήμα τους φρόντισε να ξέρεις τι κάνεις. Για να είσαι ασφαλής, γέμισε εξαρχής τα φρύδια σου με ένα μολύβι, δίνοντάς τους το σχήμα που επιθυμείς. Ύστερα αφαίρεσε προσεκτικά τις τρίχες που βρίσκονται έξω από αυτό.

 

2. Πασαλείβεις με προϊόντα τα φρύδια σου

Το καθαριστκό, το serum, ακόμα και το αντηλιακό σου δεν έχουν θέση στα φρύδια σου. Η οποιαδήποτε κρέμα θα φράξει τους θύλακες των φρυδιών σου, προκαλώντας την πρόωρη πτώση τους και αποτρέποντας την αναγέννησή τους!

3. Χρησιμοποιείς μεγεθυντικό καθρέφτη

Νομίζεις ότι σε βοηθάει αλλά ίσως να είναι αυτός ο υπαίτιος πίσω από το υπερβολικό βγάλσιμο των φρυδιών σου. Όταν είσαι τόσο κοντά και βλέπεις κάθε λεπτομέρεια τεράστια είναι πιθανό να χάσεις το μέτρο και να αρχίσεις να αφαιρείς τρίχες που αντί να χαλάνε το σχήμα των φρυδιών σου, τα δείχνουν πιο γεμάτα. Για τον ίδιο λόγο απόφυγε ακόμα το υπερβολικά λαμπερό φως αλλά και το να στέκεσαι πολύ κοντά στον καθρέφτη όταν βγάζεις τα φρύδια σου. Για τέλεια αποτελέσματα βγάζε 2-3 τρίχες τη φόρα και κάνε ένα βήμα πίσω για να επιθεωρείς το αποτέλεσμα πριν προχωρήσεις περισσότερο.

4. Τα κουρεύεις υπερβολικά

Advertisements

Όταν παρακουρεύεις τα φρύδια σου, καταλήγουν να μοιάζουν πιο αραιά και λεπτά: το αντίθετο από αυτό που επιδιώκεις. Δοκίμασε να τα χτενίσεις προς τα πάνω και να κόψεις μόλις ένα χιλιοστό από τις άκρες τους, κάτι που θα τους χαρίσει όγκο.

5. Σκέφτεσαι να κάνεις τατουάζ

Ενώ πολλοί ορκίζονται στη δύναμη της νέας αυτής μεθόδου, υπάρχουν κάποιες συνέπειες που θα πρέπει να σκεφτείς. Όπως με όλα τα τατουάζ, το χρώμα του αναμένεται να χάσει σε λίγα χρόνια την έντασή του. Ίσως να μοιάζει με μοβ, με μαύρο ή με ροζ αλλά όχι με το χρώμα που είχες επιλέξει αρχικά. Επιπλέον, τα βλέφαρα θα αρχίσουν να πέφτουν, με το πέρασμα του χρόνου, ενώ το τατουάζ σου θα μένει στη θέση του. Και όταν συμβεί αυτό, δεν θα μπορείς να αλλάξεις το σχήμα του προκειμένου να “ανοίξεις” το βλέμμα σου. Μήπως να το ξανασκεφτείς;

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα