Μην χασετε

Χτενίσματα στο πλάι: 50 προτάσεις για εντυπωσιακά μαλλιά

Ένα χτένισμα στο πλάι μπορεί να απογειώσει την καθημερινή, αλλά και βραδινή σας εμφάνιση. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το πετύχετε χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Μερικές παραλλαγές είναι πολύ απλές και εύκολες, ενώ μπορείτε να δοκιμάσετε και πιο περίτεχνα βραδινά πιασίματα.

Για τις καθημερινές σας δραστηριότητες και τη δουλειά μια απλή αλογοουρά ή πλεξούδα θεωρείται ιδανική επιλογή. Αν από την άλλη ψάχνετε για ένα πιο βραδινό χτένισμα, τότε μπορείτε να συνδυάσετε τις μπούκλες με τις πλεξούδες και να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό πιάσιμο στο πλάι.

Δείτε μια συλλογή με φωτογραφίες από χτενίσματα στο πλάι σε μεσαία ή μακριά μαλλιά για κάθε περίσταση.

Χτενίσματα με πλεξούδες στο πλάι

Advertisements

Μια πλεξούδα μπορεί να κάνει τα μαλλιά να δείχνουν εκθαμβωτικά. Όταν μάλιστα γίνεται στο πλάι, τότε το αποτέλεσμα είναι άκρως σαγηνευτικό.

Τα χτενίσματα με πλεξούδες στο πλάι είναι ιδανικά τόσο για μακριά, όσο και για μεσαία μαλλιά. Μπορούν να αποτελούνται από μία και μόνο πλεξούδα, η οποία ξεκινάει από την μια και περνώντας από τον σβέρκο καταλήγει στην άλλη μεριά.

Επίσης, μπορείτε απλά να τραβήξετε όλα τα μαλλιά στην μια πλευρά και να κάνετε την πλεξούδα εκεί. Εναλλακτικά, κάντε ένα χαλαρό πλάγιο πλέξιμο και αφήστε την φράντζα σας να πέφτει ανέμελα στο πρόσωπο.

Τέλος, μπορείτε απλά να τραβήξετε όλα τα μαλλιά στη μια μεριά πλέκοντας τα, και να τα αφήσετε στο τέλος να πέφτουν σε ανάλαφρες μπούκλες.

Advertisements

Χτενίσματα με μπούκλες στο πλάι

Κάντε τα μαλλιά σας ανάλαφρες, καλοσχηματισμένες ή τύπου vang μπούκλες και τραβήξτε τα στην μια μεριά. Το τράβηγμα αυτό μπορεί να είναι απλό και να στερεώνει τα μαλλιά με τσιμπιδάκια, είτε να είναι πιο περίτεχνο.

Εναλλακτικά, δοκιμάστε να κάνετε μια χαμηλή στο σβέρκο πλεξούδα που να φέρνει όλα τα μαλλιά στη μια πλευρά. Πρόκειται για ένα από τα εντυπωσιακά χτενίσματα στο πλάι που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις.

Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε ένα νυφικό χτένισμα με μπούκλες στο πλάι και μαλλιά μισά πάνω μισά κάτω. Στολίζοντας το και με μερικά λουλούδια ή αξεσουάρ μαλλιών, το αποτέλεσμα είναι άκρως σαγηνευτικό και ρομαντικό, ιδανικό για τη μέρα του γάμου σας.

Χτενίσματα για ίσια μαλλιά στο πλάι

Advertisements

Ποιος είπε ότι τα ίσια μαλλιά δεν μπορούν να δημιουργήσουν εξίσου εντυπωσιακά χτενίσματα με πιάσιμο στο πλάι. Δοκιμάστε για παράδειγμα να αφήσετε τα μαλλιά σας ίσια και να δημιουργήσετε μια σύνθετη πλεξούδα από την μια πλευρά που να καταλήγει στην άλλη. Εναλλακτικά πιάστε μια πλάγια χαμηλή αλογοουρά ή κοτσίδα.

Αν πάλι ψάχνετε για ένα πιο κομψό χτένισμα με όλα τα μαλλιά πιασμένα στο πλάι, μπορείτε να κάνετε έναν πλάγιο κότσο.

Χτενίσματα για μακριά μαλλιά στο πλάι

Τα χτενίσματα για μακριά μαλλιά με μπούκλες στο πλάι είναι πολύ εντυπωσιακά και μπορούν να φορεθούν ακόμη και από μια νύφη. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές ακόμη επιλογές που μπορείτε να κάνετε αν έχετε μακρύ μήκος στα μαλλιά σας. Ιδανικά πλάγια χτενίσματα είναι τόσο οι κότσοι και οι αλογοουρές, όσο και οι πλεξούδες. Μπορείτε μάλιστα αν θέλετε να συνδυάσετε τα πιασίματα αυτά και να φτιάξετε κομψά και εντυπωσιακά χτενίσματα στο πλάι για μακριά μαλλιά.

Δοκιμάστε λοιπόν να κάνετε μια πλάγια πλεξούδα, όποιου είδους θέλετε, ή να πιάσετε έναν πλάγιο ανέμελο χαμηλό κότσο. Καταπληκτικά είναι βέβαια και τα νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά στο πλάι που μπορούν να συνδυάσουν μπούκλες με πλεξούδες.

Χτενίσματα με αλογοουρά στο πλάι

Μια πλάγια αλογοουρά με φράντζα σε ίσια μαλλιά ή με ελαφριές μπούκλες αποτελεί ένα απλό, αλλά πολύ κομψό χτένισμα στο πλάι. Για να το απογειώσετε μπορείτε να κάνετε μια χαμηλή στο ύψος του σβέρκου πλεξούδα στο πίσω μέρος του κεφαλιού που να καταλήγει στην αλογοουρά.

Εξίσου όμορφο είναι όμως και το χτένισμα για ίσια μαλλιά στο πλάι με πλεξούδα στεφάνι και χαμηλή πλάγια αλογοουρά. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε μια πιο ανάλαφρη πλάγια πλεξούδα μέχρι το σημείο που ξεκινάει η αλογοουρά με τα ελαφρώς κυματιστά μαλλιά σας.

Χτενίσματα με κότσο στο πλάι

Δημιουργήστε ανέμελα και κομψά χτενίσματα με κότσο στο πλάι για τις καθημερινές σας εμφανίσεις, αλλά και τις πιο επίσημες. Πρόκειται για ένα απλό πιάσιμο των μαλλιών που μπορεί να γίνει σε κάθε μήκος.

Αν πάλι θέλετε κάτι πιο ιδιαίτερο, δοκιμάστε να κάνετε μπούκλες και να πιάσετε έναν πλάγιο χαμηλό κότσο, στολίζοντας τον με μια πλεξούδα. Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι ιδανικό για κάθε περίσταση και μπορεί να φορεθεί ακόμη και ως νυφικό.

Χτενίσματα με φράντζα στο πλάι

Η φράντζα σε ένα γυναικείο κούρεμα προσθέτει στυλ και κολακεύει το πρόσωπο. Αν λοιπόν έχετε επιλέξει να κόψετε φράντζα στα μαλλιά σας μπορείτε να κάνετε ένα χτένισμα στο πλάι και να την αφήσετε να πέφτει ανάλαφρα στο πρόσωπο σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να την μαζέψετε μαζί με τα υπόλοιπα μαλλιά κάνοντας ένα ανάλαφρο πιάσιμο ή μια πλεξούδα. Ότι κι αν επιλέξετε θα είναι πολύ εντυπωσιακό!

Νυφικά χτενίσματα στο πλάι

Κάθε νύφη θέλει την ημέρα του γάμου της να κάνει ένα λαμπερό και ξεχωριστό χτένισμα. Κάποιες επιλέγουν κλασσικούς κότσους και πλεξούδες, ενώ άλλες προτιμούν ένα χτένισμα στο πλάι.

Τα νυφικά χτενίσματα στο πλάι μπορούν να αποτελούνται από ανάλαφρες και boho πλεξούδες, όσο και από μπούκλες ή κότσους. Δοκιμάστε λοιπόν να κάνετε όποιο από τα πλάγια χτενίματα σας αρέσει και να το στολίσετε με λουλούδια ή αξεσουάρ μαλλιών.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα