Μην χασετε

Εσύ ξέρεις ποια απόχρωση κόκκινου κραγιόν σου ταιριάζει;

Μάθε ποια είναι η απόχρωση που σου ταιριάζει και πώς να δημιουργήσεις σαρκώδη χείλη για να αναδειχθεί τέλεια το κραγιόν σου

Advertisements

Το κόκκινο κραγιόν στα χείλη είναι διαχρονική επιλογή. Ωστόσο, για να επιλέξεις ένα κραγιόν, δεν αρκεί να σου αρέσει το χρώμα του, αλλά το πιο σημαντικό, πρέπει να σου ταιριάζει.

Πώς να επιλέξεις το ιδανικό για σένα κόκκινο κραγιόν;
Οι αποχρώσεις του μούρου κολακεύουν τα σκούρα δέρματα, ενώ οι κόκκινες με ροζ αποχρώσεις είναι ιδανικές για τις γυναίκες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και μαλλιά. Τα πιο έντονα και φωτεινά κόκκινα ταιριάζουν πολύ στις γυναίκες με χλωμό δέρμα και σκούρα μαλλιά, ενώ τα βαθιά πλούσια κόκκινα φαίνονται τέλεια στα σκούρα δέρματα.

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

Τι σημασία έχει η ηλικία σε όλα αυτά;

Εάν είσαι:

20+ Αντικατάστησε τις πιο ματ υφές με σατινέ και γυαλιστερές. Τα λαμπερά lip-gloss είναι πιο νεανικά, αντανακλούν το φως κάνοντας το πρόσωπο να δείχνει πιο φωτεινό και, επίσης, δείχνουν τα χείλη γεμάτα και σαρκώδη.
30+ Το κραγιόν στο κόκκινο της φωτιάς μεταμορφώνει το πρόσωπο κάθε γυναίκας, σε συνδυασμό με μαύρη μάσκαρα, φυσικό μακιγιάζ και ελάχιστο ρουζ.
40+ Αν έχεις ενδοιασμούς στο να φορέσεις κόκκινο κραγιόν, προτίμησε κάποιο με διάφανο αποτέλεσμα ή lip-gloss για λάμψη και όγκο.

Τips για σαρκώδη χείλη
Αν η φύση δε σου χάρισε πλούσια και σαρκώδη χείλη, μπορείς να μάθεις τον καλύτερο τρόπο για να μεγαλώσεις τα χείλη σου, ώστε να αναδεικνύουν περισσότερο το κόκκινο κραγιόν σου.

1. Φώτισε το άνω χείλος
Δημιούργησε με μολύβι highlight ένα περίγραμμα ακριβώς πάνω από το δέρμα του άνω χείλους. Μην περάσεις το μολύβι σε όλο το μήκος, αλλά επικεντρώσου στα σημεία εκείνα που δημιουργούνται οι δύο «κορυφογραμμές».

Advertisements

2. Τόνισε το κάτω χείλος
Με μολύβι χειλιών, δημιούργησε ένα περίγραμμα κάτω από το δέρμα του κάτω χείλους, κοντά στο κέντρο, για να προσθέσεις μεγαλύτερο όγκο.

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

3. Φινίρισε με λάμψη
Άπλωσε αρκετή ποσότητα gloss στο μέσο των χειλιών για να τονίσεις την περιοχή και να «βγει» προς τα έξω. Διάλεξε απόχρωση έναν τόνο πιο ανοιχτή από το κανονικό σου χρώμα δέρματος χειλιών.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα