Μην χασετε

Αυτός είναι ο οδηγός για να βρεις την ιδανική απόχρωση για τα φρύδια σου

Μελαχρινή, ξανθιά ή κοκκινομάλλα; Υπάρχει η ιδανική απόχρωση για τα φρύδια σου σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις.

Advertisements

Με το πέρασμα του χρόνου, τα σχήματα των φρυδιών έχουν αλλάξει με τις τάσεις, αλλά μια κρίσιμη ερώτηση παραμένει η ίδια: Ποιο είναι η σωστή απόχρωση για τα φρύδια μας;

Βλέποντας ότι τα φρύδια ποικίλουν όσο το χρώμα των μαλλιών και ο τόνος του δέρματος, η makeup artist και πρώην διευθύντρια του Blushington, Jessica Payne, μοιράζεται τις βασικές συμβουλές για το πώς να σιγουρευτούμε ότι το κάνουμε σωστό.

Συμβουλή των ειδικών: Προτίμησε το πιο ανοιχτό

Υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο η Payne είναι ανένδοτη για όλες τις αποχρώσεις μαλλιών: το πιο ανοιχτό είναι πάντα καλύτερο. “Ακόμη και με τις μελαχρινές, χρησιμοποιώ μερικές φορές μια ξανθιά απόχρωση. Αν προσπαθήσεις να ταιριάξεις ακριβώς το χρώμα του φρυδιού σου με το χρώμα των μαλλιών σου, διατρέχεις τον κίνδυνο να φαίνονται αφύσικα, πράγμα που είναι ακριβώς το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα”, λέει η Payne.

Απόχρωση για ξανθές

“Για τις ξανθιές, συνήθως χρειάζεται να αναμιγνύω κάτι με ζεστούς υποτόνους, ώστε το χρώμα να μην φαίνεται γκρίζο”, λέει η Payne. Εάν τα ξανθά μαλλιά σου έχουν μια δροσερή αρμονία, το taupe είναι μια ιδανική σκιά όταν επιλέγεις μολύβι φρυδιών. Εάν όμως τα ξανθά μαλλιά σου έχουν ζεστούς υποτόνους, τότε μπορεί να θέλεις μια πιο ζεστή σκιά.

Απόχρωση για μελαχρινές

“Προτίμησε τα μαλακότερα καφέ, και για τα σκούρα μαύρα μαλλιά, χρησιμοποίησε ένα σκούρο μωβ μολύβι αντί για μαύρο.Για βαθύτερους τόνους δέρματος, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μαύρο μολύβι φρυδιών πάνω από ένα καφέ για να φανεί εμφανές αλλά όχι υπερβολικό”, εξηγεί η Payne.

Απόχρωση για κοκκινομάλλες

“Αν έχεις κόκκινα μαλλιά, πρόσθεσε μερικούς ακόμη κόκκινους ζεστούς τόνους. Χρησιμοποίησε μια χρυσή μάσκαρα για να σετάρεις τα προϊόντα των φρυδιών επειδή φαίνονται πιο φυσικά”, λέει η Payne.

Απόχρωση για γκριζομάλλες

Για τα γκρίζα μαλλιά, τα περισσότερα μολύβια για τα φρύδια (όπως αυτά που αναφέρονται στις ξανθές) θα κάνουν τα φρύδια να φαίνονται φυσικά.

πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα