Μην χασετε

Αυτά είναι τα 5 makeup tips που θα σας κάνουν να δείχνετε πολλά χρόνια νεότερες

Τα μυστικά για νεανική όψη και φρεσκάδα εκτός από την σωστή διατροφή και την κατάλληλη περιποίηση κρύβονται και στο σωστό μακιγιάζ. Σε κάθε ηλικία επιλέγουμε διαφορετικό μακιγιάζ ώστε να μας κολακεύει περισσότερο, εξάλλου όσο μεγαλώνουμε αλλάζουν και οι ανάγκες της επιδερμίδας μας. Το μυστικό λοιπόν κρύβεται στο σωστό μακιγιάζ.

Advertisements

Διαβάστε τα παρακάτω tips ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα φρέσκο look:

#1. Επιλέξτε ένα primer, το οποίο θα λειαίνει τις λεπτές γραμμές και θα είναι παράλληλα ενυδατικό. Αυτή είναι η καλύτερη βάση για το μακιγιάζ σας.

#2. Xρησιμοποιείστε ένα ελαφρύ foundation, το όποιο θα σας κάνει να φαίνεστε πιο φρέσκιες. Εάν δεν έχετε, μπορείτε να αναμείξετε το foundation σας με την ενυδατική σας κρέμα ώστε να ελαφρύνετε τη σύσταση του. Φυσικά, υπάρχουν και τα αντηλιακά με χρώμα τα οποία διαθέτουν ελαφριά σύσταση. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι πρέπει να φοράτε αντηλιακό όλο το χρόνο!

#3. Δώστε βάση στο να έχετε καλοσχηματισμένα φρύδια χωρίς όμως να κάνετε υπερβολές.

#4. Για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους που σας κάνουν να φαίνεστε πιο κουρασμένες, χρησιμοποιήστε έναν κορρέκτορα που σας ταιριάζει για να αποχρωματίστε τους μαύρους κύκλους και βάλτε από πάνω το concealer σας.

#5. Δώστε ένα απαλό, ζεστό τόνο στο πρόσωπο επιλέγοντας ένα μια neutral απόχρωση του ροζ, για τα χείλη και τα ζυγωματικά, η οποία ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις γυναίκες και κάνει το πρόσωπο να δείχνει φρέσκο και δροσερό.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα