Μην χασετε

Αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος για να εφαρμόζετε τα προϊόντα περιποίησης αν έχετε μεικτή επιδερμίδα

Αν έχετε μεικτή επιδερμίδα καλό είναι να την φροντίζετε με ισορροπία καθώς έτσι θα διατηρηθεί όμορφη και λαμπερή. Ακόμη, το μεικτό δέρμα θέλει μεγάλη προσοχή γιατί παρουσιάζει λιπαρότητα αλλά παράλληλα και ξηρότητα ανά περιοχή.

Η κεντρική περιοχή του προσώπου που ορίζεται ως «ζώνη Τ» η οποία περιλαμβάνει το μέτωπο, τη μύτη και φτάνει έως κάτω στο σαγόνι, εμφανίζει λιπαρότητα. Όμως οι υπόλοιπες περιοχές έχουν μια τάση για ξηρότητα που οφείλεται στην έλλειψη υγρασίας.

Τα παρακάτω απλά βήματα λοιπόν θα σας βοηθήσουν να φροντίζετε σωστά το μεικτό δέρμα σας!

1.Επιλέξτε ένα λιπαρό προϊόν αφαίρεσης του μακιγιάζ των ματιών από αυτήν την ευαίσθητη περιοχή που εμφανίζει τάση για ξηρότητα. Χρησιμοποιήστε μια μπατονέτα για να αφαιρέσετε τα επίμονα σημάδια που δε φεύγουν και έπειτα ξεβγάλετε με δροσερό νερό.

Advertisements

2.Το πρωί χρησιμοποιήστε ένα υγρό καθαρισμού προσώπου που κάνει σαπουνάδα. Για να καθαρίσουν οι λιπαρές περιοχές και να διατηρηθούν καθαροί οι πόροι στη μύτη σας. Προτιμήστε να κάνετε ένα ελαφρό μασάζ πάνω στο υγρό δέρμα.

3.Το βράδυ χρησιμοποιήστε ένα γαλάκτωμα καθαρισμού που καθαρίσει, αλλά και θα καταπραΰνει τις ξηρές περιοχές του δέρματος σου σε καθημερινή βάση. Κάντε ένα καλό μασάζ, επιμένοντας στις ξηρές περιοχές και στη συνέχεια αφαιρέστε το γαλάκτωμα με λίγο βαμβάκι.

4. Απλώστε την ενυδατική κρέμα σε όλο το πρόσωπο, επιμένοντας στις πιο ξηρές περιοχές. Με ένα χαρτομάντιλο αφαιρέστε την επιπλέον κρέμα από τις λιπαρές περιοχές.

πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα