Μην χασετε

To έξυπνο τρικ για να βρεις την απόχρωση του ρουζ που σου ταιριάζει

Η global makeup artist του Marc Jacobs Beauty μοιράζεται ένα απροσδόκητο κόλπο που θα σου λύσει τα χέρια

To ρουζ είναι ένα παρεξηγημένο κομμάτι του μακιγιάζ. Φαίνεται δύσκολο να εφαρμοστεί σωστά, οι επιλογές χρώματος είναι αμέτρητες, και αν κάνεις τη λάθος επιλογή ή κίνηση, υπάρχει μια πιθανότητα να σε κάνει να μοιάζεις με κλόουν.

Η αλήθεια όμως είναι ότι δε θα έπρεπε να το φοβόμαστε τόσο. Αυτό το προϊόν ομορφιάς μπορεί να κάνει ακόμη και την πιο κουρασμένη, νυσταγμένη γυναίκα να μοιάζει σα να γύρισε μόλις από διακοπές δύο εβδομάδων στο St. Tropez. Αρκεί, φυσικά, να έχει κάνει τη σωστή για την ίδια χρωματική επιλογή και να το έχει εφαρμόσει με το σωστό τρόπο.

 

Advertisements

Πώς μπορείς λοιπόν να ανακαλύψεις ποια είναι η σωστή για εσένα απόχρωση ρουζ;

Παραδόξως, το μυστικό βρίσκεται στα χείλη σου, σύμφωνα με την Yvonne MacInnis, την Παγκόσμια Makeup Artist για το Marc Jacobs Beauty. Τράβηξε το κάτω χείλος σου για να παρατηρήσεις το χρώμα που έχει μέσα του. “Κοίταξε το εσωτερικό του κάτω χείλους σου. Αυτό το χρώμα, το οποίο είναι διαφορετικό σε όλους, είναι η καλύτερη κατευθυντήρια γραμμή για να ανακαλύψεις το τέλειο για εσένα, φυσικό σου χρώμα, που πηγαίνει με τα πάντα”.

Ακούγεται αρκετά περίεργο, αλλά πραγματικά λειτουργεί. “Το χρώμα που θα δεις θα μπορούσε να είναι το ζεστό ροζ, το ροδακινί, το dusty pink, το δαμασκηνί, το μπορντό ή το καφέ, ανάλογα με το χρώμα του δέρματος σου”, εξηγεί η MacInnis.

Φυσικά μπορείς να φοράς κι άλλες αποχρώσεις, αν θέλεις ένα πιο δραματικό look, αλλά αυτό το απλό κόλπο θα σε σώσει αν ψάχνεις μια απλή, καθημερινή, φυσική επιλογή.

πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα