Μην χασετε

Ξυπνάτε κάθε βράδυ την ίδια ώρα; Δείτε τι σημαίνει αυτό.

Υπάρχουν εσωτερικά συστήματα και έμφυτα ρολόγια στον ανθρώπινο οργανισμό, που τον βοηθούν στις σωματικές λειτουργίες. Η πνευματική μας ευεξία και η σωματική υγεία είναι άμεσα συνδεδεμένες.

Advertisements

Η παραδοσιακή Κινέζικη ιατρική δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στα μοτίβα της ενέργειας και της κίνησης σε διάφορες περιοχές του σώματος σε διαφορετικές περιόδους. Μέσα σε ένα 24ωρο το σώμα παρέχει διαφορετικές ενέργειες σε διαφορετικά όργανα.

Αν ξυπνάτε συνέχεια την ίδια ώρα, μπορεί να σημαίνει ότι μέρος της ενέργειάς σας έχει μπλοκαριστεί κάπου. Αυτό διαταράσσει την φυσική μας ισορροπία και τον κύκλο μας. Τα όργανά μας χρειάζονται ενέργεια για να θεραπευτούν και να λειτουργήσουν.

Δείτε παρακάτω μια λίστα με τους χρόνους και τα όργανα με τα οποία συνδέονται. Πολλά από αυτά τα μπλοκαρίσματα πρέπει να αντιμετωπιστούν και σωματικά και πνευματικά.

9 Μ.Μ ΕΩΣ 11 Μ.Μ.

Κατά μέσο όρο οι περισσότεροι άνθρωποι αυτή την ώρα πέφτουν για ύπνο. Αυτή είναι η στιγμή που το ενδοκρινικό μας σύστημα εξισορροπεί και τα ένζυμα αναπληρώνονται. Το ενδοκρινικό σύστημα διαχειρίζεται τις ορμόνες και τον μεταβολισμό.

Μπορεί να είστε ακόμα διανοητικά κολλημένοι στα γεγονότα της προηγούμενης μέρας ή προετοιμάζεστε για τις αυριανές προκλήσεις. Προσπαθήστε να απελευθερώσετε αυτή την ένταση. Επίσης, αν δεν τρέφεστε σωστά ή τρώτε πολύ αργά το βράδυ, μπορεί να έχετε εμπλοκές.

11 Μ.Μ. ΕΩΣ 1 Π.Μ.

Αν ξυπνάτε συχνά αυτή την ώρα, μπορεί να οφείλεται στις δυσαρέσκειες που κουβαλάτε. Εκείνη την ώρα η γιν ενέργεια μετατρέπεται σε γιανγκ. Η γιανγκ ενέργεια είναι ιδιαίτερα ενεργή και το σώμα υποτίθεται, ότι πρέπει να αποθηκεύει αυτή την ενέργεια για την επόμενη μέρα. Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και κάντε ό,τι μπορείτε για να παραμείνετε ήρεμοι και να εξοικονομήσετε ενέργεια.

Αυτό συμβαίνει, όταν η χοληδόχος κύστη διασπά τα λίπη. Ίσως καταναλώνετε πάρα πολλά ανθυγιεινά λίπη ή έλαια.

1 Π.Μ. ΕΩΣ 3 Π.Μ.

Αυτή είναι μια κρίσιμη στιγμή για τη διαδικασία της αποτοξίνωσης και της ανανέωσης του σώματος. Το συκώτι μας διασπά τις τοξίνες και απελευθερώνει τοξίνες, παράγοντας ταυτόχρονα φρέσκο αίμα.

Advertisements

Αν ξυπνάτε συχνά αυτή την ώρα, είναι ένδειξη θυμού, απογοήτευσης και αρνητικών σχηματισμών. Αν δεν αντιμετωπίζετε τις πνευματικές τοξίνες, τότε το “πνευματικό συκώτι” σας προσπαθεί να σας τραβήξει την προσοχή.

3 Π.Μ ΕΩΣ 5 Π.Μ.

Αυτή είναι η στιγμή που οι πνεύμονές μας πλημμυρίζουν το σώμα μας με το οξυγόνο. Βεβαιωθείτε, ότι είστε αρκετά ζεστοί, για να διευκολύνετε τις λειτουργίες του σώματος. Αν ξυπνάτε συχνά αυτή την ώρα, δοκιμάστε να κάνετε ασκήσεις αναπνοής.

Τα προβλήματα στους πνεύμονες συχνά σχετίζονται με την θρήνο και την θλίψη.

5 Π.Μ. ΕΩΣ 7 Π.Μ.

Τυχόν τοξίνες που απελευθερώνονται νωρίτερα μέσα στη νύχτα αυτή την ώρα φεύγουν από το σώμα.

Το παχύ έντερο είναι ενεργό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ανθυγιεινή διατροφή ή το να τρώτε αργά το βράδυ μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα που θα κάνουν να ξυπνάτε αυτή την ώρα.

ΠΗΓΗ: HIGHERPERSPECTIVES
TILESTWRA
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα