Μην χασετε

Tuscan sunned: Η κορυφαία απόχρωση ξανθού που θα λατρέψεις αν έχεις σγουρά ή κυματιστά μαλλιά

Εάν έχεις σγουρά ή κυματιστά μαλλιά και θέλεις να ανανεώσει το χρώμα μαλλιών σου δοκίμασε μια από τις κορυφαίες τάσεις του ξανθου, την “Tuscan sunned” .

Advertisements

Εμπνευσμένη από τον λαμπερό ήλιο της Τοσκάνης, η “Tuscan sunned” απόχρωση σημαίνει ό,τι ακριβώς υποδηλώνει το όνομά της: Ένα διακριτικό, απαλό ξανθό χρώμα που φαίνεται τόσο φυσικό, σαν να έχει ανοίξει από τον ήλιο. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια μείξη θερμών κίτρινων και χρυσών υποτόνων, που μπλέκονται ομοιόμορφα μεταξύ τους δημιουργώντας ένα ξανθό balayage που φωτίζει το πρόσωπο και αναδεικνύει ακόμα περισσότερο το μαύρισμά σου.

 

 

Γιατί σε σγουρά ή κυματιστά μαλλιά;

Ο λόγος που δείχνει ακόμα πιο κομψό και ομοιόμορφο το χρώμα σε σγουρά ή σπαστά μαλλιά είναι ότι τα highlights αναδεικνύονται καλύτερα σε αυτήν την υφή των μαλλιών, αναδιπλώνοντας όλους τους χρωματισμούς που σχηματίζονται με τη βαφή. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι αν έχεις ίσια μαλλιά δεν μπορείς να υιοθετήσεις το trend.

 

 

Advertisements

 

 

Tip: Εάν ανήκεις στις κοπέλες που έχουν πολύ σγουρά μαλλιά, ζήτα από τον κομμωτή σου να σου κάνει παχιές και όχι λεπτές ανταύγειες, για να ξεχωρίζουν καλύτερα και να μη “χαθούν” στις μπούκλες σου.

 

ΠΗΓΗ

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα