Μην χασετε

Monica Bellucci: Έχει το πιο stylish κούρεμα για κάθε τύπο μαλλιών

Τα χρόνια περνούν, αλλά η Monica Belluci παραμένει για εμάς ένα απόλυτο εικονογραφημένο πρότυπο ομορφιάς από το οποίο αντλούμε πάντα έμπνευση για τις δικές μας εμφανίσεις. Και τώρα, λίγο πριν τελειώσει ο χρόνος και σε αυτήν την κατάλληλη περίοδο για αλλαγές, η εμβληματική ηθοποιός μας παρέχει ξανά έμπνευση, επιλέγοντας ένα πολύ κομψό κούρεμα που της πηγαίνει απίστευτα.

Συγκεκριμένα για φωτογράφιση που πραγματοποίησε για γνωστό αντρικό περιοδικό, είδαμε ότι η Monica Belluci επέλεξε να αποχαιρετήσει το 2023 κάνοντας λίγο πιο κοντό το καρέ (bob) κούρεμά της, το οποίο τώρα φτάνει ακριβώς μέχρι τους ώμους και χαρακτηρίζεται από layers, αλλά και από μακριά και ανάλαφρα curtain bangs που πλαισιώνουν αρμονικά το πρόσωπό της. Ναι, σίγουρα μιλάμε για μια άκρως θηλυκή και stylish αλλαγή, η οποία φαίνεται να είναι ιδανική για οποία από εμάς επιθυμεί να ανανεώσει το hair-look της, όπως η Monica Belluci.

Μιλάμε για ένα διαχρονικό κούρεμα, που δεν είναι ούτε πολύ κοντό, ούτε μακρύ. Με λίγα λόγια, δηλαδή, πρόκειται για την ιδανική μέση λύση που ταιριάζει σε όλες μας, καθώς προσαρμόζεται σε όλα τα σχήματα προσώπου και όλους τους τύπους μαλλιών.

Advertisements

Beauty Note: Το συγκεκριμένο haircut έχει τη δυνατότητα να δείχνει υπέροχο είτε σε σγουρά κυματιστά ή ίσια μαλλιά. Συνεπώς δεν υπάρχει κανένας απολύτως προορισμός ως προς το χτένισμα που θα επιλέξουμε να κάνουμε κάθε φορά.

elle.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα