Μην χασετε

Χρώμα μαλλιών: 6 επιλογές που σας κάνουν να φαίνεστε νεότερη

Μπορεί να χρησιμοποιείτε μια αντιγηραντική ρουτίνα φροντίδας του δέρματος, να ασκείστε καθημερινά και να τρώτε μια υγιεινα, αλλά μια ακόμη συμβουλή που θα βοηθήσει να φαίνεστε νεότερη είναι να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιάν σας. Η κατάλληλη απόχρωση στα μαλλιά σας μπορεί να καλύψει τα σημάδια γήρανσης και να φωτίσει το προσώπο σας.

 

Δείτε παρακάτω 6 επιλογές στο χρώμα των μαλλιών που θα σας κάνουν να φαίνεστε νεότερη.

Warm Brown

Οι ψυχρές καστανές αποχρώσεις τείνουν να “σκληραίνουν” τα χαρακτηριστικά του προσώπου τονίζοντας τις ατέλειες και τις ρυτίδες, ενώ παράλληλα μπορούν να κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει θαμπή και κουρασμένη.

Advertisements

Προτιμήστε ζεστές αποχρώσεις, όπως το μελί και το red brown, που γλυκαίνουν το πρόσωπο, κάνοντάς το να δείχνει πιο φωτεινό και νεανικό.

 

 

Advertisements

Golden Blonde

Για τον ίδιο ακριβώς λόγο θα σας συμβουλεύαμε να αποφύγετε το έντονο σαντρέ και να προτιμήστε πιο ουδέτερες και ζεστές αποχρώσεις του ξανθού, όπως το ξανθό της άμμου και του χρυσού, που θα «ζεστάνουν» και ταυτόχρονα θα φωτίσουν το πρόσωπό σας.

 

 

Red Brown Highlights

Οι ανοιχτόχρωμες καστανές ή ακόμα και οι red brown ανταύγειες αποτελούν τον πλέον ιδανικό τρόπο να κάνετε τα καστανά μαλλιά σας πιο ενδιαφέροντα και να τα φωτίσετε, χωρίς όμως να δημιουργήσετε έντονες αντιθέσεις που τείνουν να «αγριεύουν» τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Advertisements

 

Ombré

Αν επιθυμείτε να υιοθετήσετε ένα πιο ιδιαίτερο hair look, μπορείτε να πειραματιστείτε με το οmbré με την πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση να ξεκινά στο ύψος των ζυγωματικών έτσι ώστε να φωτίσει τα μάτια σας.

 

 

Caramel Highlights

Οι ανταύγειες στο χρώμα της καραμέλας αποτελούν μια universally flattering επιλογή, την οποία λατρεύουν πολλές celebrities όχι μόνο επειδή είναι εξαιρετικά low maintenance, αλλά και επειδή φωτίζει το πρόσωπο σε κάθε ηλικία, «γλυκαίνοντας» τα χαρακτηριστικά του.

 

Strawberry Blonde

Εάν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα σας ενθαρρύνουμε να πειραματιστείτε με ginger αποχρώσεις και πιο συγκεκριμένα με την strawberry blonde, το τέλειο κράμα ξανθού και κόκκινου. H προσθήκη ζεστών υποτόνων στα ξανθά μαλλιά σας θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας μια ακαταμάχητη νεανική λάμψη και φρεσκάδα, που θα ανανεώσει την εμφάνισή σας.

 

ΠΗΓΗ

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα