Μην χασετε

Τηγανιά χοιρινού με μέλι και πορτοκάλι

Με ψαρονέφρι κομμένο σε μικρά κομματάκια μπορούμε να φτιάξουμε πολύ εύκολα και γρήγορα τηγανιά χοιρινου.

Advertisements

Υλικά συνταγής

2 μεγάλα ψαρονέφρια
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
1 κύβο ζωμό βοδινού
1/2 ποτήρι κρασί
1-2 κουταλιές μέλι (ανάλογα με την προτίμησή σας)

Σε ένα τηγάνι τηγανίζουμε το ψαρονέφρι με το ελαιόλαδο μέχρι να ψηθει το κρέας. (προσοχη μην το κάψετε!!!)

Μόλις ψηθεί το κρέας προσθέτουμε στο τηγάνι τα υπόλοιπα υλικά, δηλαδή τον ζωμο βοδινού, τον χυμό πορτοκαλιού, το κρασί, το μέλι, αλάτι και πιπέρι. Σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Η τηγανιά χοιρινού  με μέλι και πορτοκάλι είναι έτοιμη να σας καταπλήξει!!!

Τη συνοδεύουμε με πουρέ ή με ρύζι ή με πατάτες τηγανητές.

Καλή σας όρεξη!

supersyntages.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα