Μην χασετε

Τα 5 σημάδια που δείχνουν ότι έχεις επιλέξει τον σωστό σύντροφο

Όπως πρέπει να καταλαβαίνουμε τα σημάδια που φωνάζουν ότι η σχέση μας δεν είναι υγιής, άλλο τόσο σημαντικό είναι να επικενρωνόμαστε και στα θετικά στοιχεία ενός νέου ανθρώπου στη ζωή μας. Καλύπτει τις βασικές ανάγκες που έχουμε από μία σχέση; Μας κάνει να νιώθουμε ασφάλεια; Ταιριάζει σε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας ως ιδανική σχέση;

Πριν δούμε τα σημάδια που μας δείχνουν ότι μία σχέση είναι ώριμη και υγιής, να θυμάσαι ότι οι ανάγκες είναι υποκειμενικές και δεν ψάχνουμε όλοι το ίδιο. Τα παρακάτω στοιχεία όμως μας δίνουν μία καλή συνολική εικόνα.

 

Αποδέχεται εύκολα το όχι σου

Όταν λες όχι, είναι όχι. Δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να απολογηθείς ή να το διαπραγματευτείς. Ο σύντροφός σου το αποδέχεται και το σέβεται χωρίς όρους.

Advertisements

 

Δεν φοβάται τις συζητήσεις

Όταν προκύπτει ένα θέμα, δεν πρόκειται να λυθεί με το να λέμε ένα οκ και να συνεχίζουμε τις ζωές μας. Η επικοινωνία και η συζήτηση που περιλαμβάνει τον αμοιβαίο σεβασμό και την έκφραση των σκέψεων, δείχνει ότι έχεις κάνει καλή επιλογή. Ακόμα και όταν δεν λύνονται όλα, υπάρχει αμοιβαία ανάγκη για εξέλιξη και ο ένας υπολογίζει τις ανάγκες του άλλου.

 

 

Advertisements

Είναι ευάλωτος και δεν ντρέπεται για αυτό

Όταν έχεις πολύ καλή επαφή με τον εαυτό σου, δεν φοβάσαι να εκδηλώσεις όλες τις πλευρές. Είσαι ευάλωτος, κλαις, φοβάσαι, ανησυχείς, και όλα αυτά είναι εντάξει. Όπως είναι εντάξει και το να τα κάνεις όλα αυτά μπροστά στους άλλους.

 

Σου δείχνει την αγάπη του

Καλώς ή κακώς, δεν εκδηλώνουμε όλοι την τρυφερότητά μας με τον ίδιο τρόπο. Ωστόσο, όταν είσαι με έναν άνθρωπο, μαθαίνεις να αποκωδικοποιείς και τη συμπεριφορά του. Μπορεί να μην λέει συνέχεια σ’αγαπώ, αλλά μπορεί να σε χαϊδεύει, να σε παίρνει αγκαλιά για να νιώσεις ασφάλεια, να σε ακούει όταν δεν είσαι καλά και να σε φροντίζει. Ωστόσο, αν έχεις ανάγκη να ακούσεις ότι σε αγαπά, μπορείς να το ζητήσεις.

 

Άλλο αγάπη και άλλο σ∈ξ

Ο ∈ρωτας εκδηλώνεται σωματικά, αλλά δεν είναι σίγουρα μόνο αυτό. Το σ∈ξ είναι τεράστιο κομμάτι της ∈ρωτικής σχέσης, αλλά αν δεν υπάρχει πνευματική σύνδεση, επικοινωνία και αποδοχή, μιλάμε για μία σχέση χωρίς μέλλον.

 

ΠΗΓΗ

 

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα