Μην χασετε

3 απλές συμβουλές για να βελτιώσετε τη σχέση σας σε 1 λεπτό

Στην πραγματικότητα, τα πιο ωραία στοιχεία στις ανθρωπίνες σχέσεις, όπως ο ρομαντισμός, η αγάπη, η χαρά, η φιλία, η διασκέδαση, η δέσμευση, η εμπιστοσύνη και η συναισθηματική οικειότητα δεν ευδοκιμούν στις ηχηρές χειρονομίες.

Αντίθετα, ευδοκιμούν μεσά στην καθημερινότητα, σε εκείνες τις πράξεις φροντίδας που γίνονται μικρές συνήθειες στοργής που αναζωογονούν τη ζωή ενός ζευγαριού και δίνουν στη σχέση τη δική της μοναδική συναισθηματική χροιά.

Όταν κάνετε αυτές τις ωραίες χειρονομίες αρκετά συχνά, δημιουργούν μια συνολικά πιο χαρούμενη ατμόσφαιρα. Δείτε πως μπορείτε να το πετύχετε:

 

Advertisements

Ένα μήνυμα αρκεί

Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να στείλετε ένα μήνυμα, ίσως στο μεσημεριανό σας διάλειμμα ή αμέσως πριν κοιμηθείτε, απλώς για να πείτε «Σε σκέφτομαι». Και όμως ο θετικός αντίκτυπος που θα έχει στον σύντροφό σας; Ανυπολόγιστος.

 

 

Ξεκινήστε την ημέρα με κομπλιμέντα

Μπορείτε να ξεκινήσετε την ημέρα με τον καλύτερο τρόπο. Πώς; Χαρίζοντας ένα κομπλιμέντο στον σύντροφό σας. Μπορεί να είναι τόσο απλό όσο ότι σας αρέσει πολύ το ντύσιμό τους ή κάτι πιο ουσιαστικό, όπως το πόσο σας εμπνέει η ικανότητά τους να έχουν τόσο καλό πρόγραμμα.

Advertisements

 

Η δύναμη είναι στις αγκαλιές

Το σωματικό άγγιγμα σημαίνει πολλά για πολλούς ανθρώπους, γι’ αυτό μια αγκαλιά ή ακόμα και να του κρατήσετε το χέρι μπορεί πραγματικά να χαρίσει άλλο τόνο στην σχέση.

 

ΠΗΓΗ

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα