Μην χασετε

Sugaring : Η εναλλακτική μέθοδος αποτρίχωσης με ζάχαρη που χαρίζει αψεγάδιαστο αποτέλεσμα

Το ξυραφάκι δεν δίνει αποτελέσματα που διαρκούν, το κερί πονάει πολύ και οι αποτριχωτικές κρέμες κοστίζουν πολύ. Τι θα κάνεις λοιπόν τώρα που θέλεις να κάνεις αποτρίχωση στο σπίτι; Μάλλον είσαι καταδικασμένη να υιοθετήσει το au naturel look. Κι αν σου λέγαμε πως ξέρουμε μια μέθοδο, που έχει σχεδόν μηδενικό κόστος, δεν πονάει πολύ και χαρίζει αψεγάδιαστο αποτέλεσμα; Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις τα πάντα για το sugaring.

Advertisements

Πώς να κάνω αποτρίχωση στο σπίτι;

Ας αρχίσουμε από τα βασικά…

Τι είναι αυτό το περιβόητο sugaring;

Sugaring ονομάζεται η αποτρίχωση με μία homemade πάστα από ζάχαρη, χυμό λεμονιού και νερό. Πρώτοι λέγεται ότι το χρησιμοποιήσαν οι Πέρσες σχεδόν 4.000 χρόνια πριν.

Η συγκεκριμένη μέθοδος αγαπάται από πολλές γυναίκες γιατί έχει σχεδόν μηδενικό κόστος, ενώ μπορεί μπορεί να απομακρύνει ακόμα και τις πιο μικρές τρίχες, που το ξυραφάκι αδυνατεί. Αξίζει επίσης να πούμε, ότι σε αντίθεση με την αποτρίχωση με κερί, με αυτήν τη μέθοδο ο πόνος είναι πολύ λιγότερος, ενώ η πιθανότητες να σπάσουν οι τρίχες είναι ελάχιστες.

Τέλος, αν είσαι κι εσύ υπέρμαχος του κινήματος «natural is always better» ή αν απλά είσαι ιδιαίτερα προσεκτική με τα προϊόντα που χρησιμοποιείς γιατί έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα, τότε το sugaring είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις, αφού δεν περιέχει χημικά και αρώματα, που μπορούν να προκαλέσουν ευαισθησίες.

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα