Μην χασετε

Ποιο είναι το χτένισμα που λατρεύουν οι Σκανδιναβές γιατί δίνει όγκο στα λεπτά μαλλιά τους

Κάνε τα λεπτά μαλλιά σου να φαίνονται τέλεια με αυτό το (εύκολο) χτένισμα.

Είναι γνωστό ότι οι Σκανδιναβές έχουν υπέροχα μαλλιά, τα οποία φαίνονται υγιή και λαμπερά. Έχουν πυκνά και γεμάτα μαλλιά, που πάντα διατηρούνται σε άψογη κατάσταση. Αυτό οφείλεται σε έναν συνδυασμό παραδόσεων, προσωπικής φροντίδας και χρήσης φυσικών προϊόντων. Οι Σκανδιναβές γνωρίζουν πώς να περιποιούνται τα μαλλιά τους και να τους χαρίζουν όμορφη όψη, που ξεχωρίζει.

Φυσικά ή βαμμένα ξανθά, αλλά πάντοτε λαμπερά, τα μαλλιά τους είναι τόσο αξιοθαύμαστα που όποτε συναντήσουμε κάποια φωτογραφία ενός Scandi girl, δεν σταματάμε να τα χαζεύουμε. Με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης, που “τρέχει” αυτή τη βδομάδα, αφιερώσαμε λίγο χρόνο για να αποκωδικοποιήσουμε ποιο είναι εκείνο το μυστικό τους που τους χαρίζει ονειρεμένα μαλλιά. Και καταλήξαμε ότι το στοιχείο που παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο είναι το χτένισμα, που είναι σχεδόν πάντα – και για όλες – το ίδιο: ανάλαφρα κύματα, που δείχνουν εξίσου ωραία τόσο σε μακριά όσο και σε κοντύτερα μαλλιά. Μάλιστα, αυτό το τόσο ανεπιτήδευτο, σχεδόν messy χτένισμα κάνει τα μαλλιά να δείχνουν ακόμα πιο πλούσια, πράγμα που συνιστά τρομερό πλεονέκτημα για μια κοπέλα με λεπτή τρίχα.

Αν θες λοιπόν να δώσεις κίνηση και όγκο στα μαλλιά σου, οι ανάλαφροι κυματισμοί ή οι χαλαρές μπούκλες είναι η λύση για σένα. Μπορείς να τα πετύχεις είτε με ισιωτική είτε, ακόμα καλύτερα, με όλους τους heatless τρόπους που έχουμε αναφέρει κατά καιρούς για τη δημιουργία του wavy look.

Advertisements

 

Δες παρακάτω όλα τα stylish Scandi girlies που θα σε εμπνεύσουν:

Advertisements

 

missbloom.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα