Μην χασετε

4 λάθη που κάνεις στα μαλλιά σου και σε μεγαλώνουν!

Όσο μεγαλώνουμε τα μαλλιά μας αρχίσουν να λεπταίνουν γιατί  η τρίχα γίνεται ολοένα και πιο αδύναμη. Πέρα από τι χρώμα θα βάψεις τα μαλλιά σου, χρειάζεται να προσέχεις και τη συνολικότερη εικόνα των μαλλιών σου. Με αυτό το τρόπο θα μπορέσεις να αναδείξεις το πρόσωπο σου και τα μαλλιά σου να συμβαδίζουν με την ηλικία σου.  Τα παρακάνω λάθη στις επιλογές για τα μαλλιά σου θα κλέψουν τη φρεσκάδα της ηλικίας σου και σου προσθέσουν χρόνια.

Advertisements

Πολλές γυναίκες όμως δεν δίνουν την απαραίτητη προσοχή στα μαλλιά τους και  δυστυχώς  δείχνουν πολύ μεγαλύτερες από ότι είναι.  Πως μπορείς να το  αποφύγεις αυτό; Δες τα παρακάτω λάθη που κάνεις στα μαλλιά σου!

4 Λάθη που κάνεις με τα μαλλιά σου και σου προσθέτουν χρόνια!

 

1. Υπερβολικά σκούρο χρώμα στα μαλλιά!

Τα πολύ σκούρα χρώματα στα μαλλιά θα κάνουν το δέρμα σου να φαίνεται πιο άτονο και τα χαρακτηρηστικά του προσώπου σου να δείχνουν πιο άγρια. Αντιθέτως, ένα ανοιχτό, θερμό χρώμα θα σε γλυκάνει και θα αφαιρέσει χρόνια από πάνω σου. Αν βέβαια αγαπάς το σκούρο χρώμα στα μαλλιά σου δοκίμασε να κάνεις ελαφριές ανταύγειες!

 

2. Υπερβολικά μακριά μαλλιά!

Το υπερβολικό μήκος στα μαλλιά δείχνει άχαρο και αδιάφορο. Επίσης μπορεί να είναι και ένα σημάδι στο ότι δεν περιποιείσαι αρκετά τον εαυτό σου. Βέβαια συχνά συμβαίνει και το αντίθετο όπου πολλές γυναίκες κόβουν πολύ κοντά τα μαλλιά τους και σε λάθος κούρεμα, κάτι που επίσης τους προσθέτει χρόνια. Ένα ωραίο μήκος που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες είναι ένα μακρύ καρέ!

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα