Μην χασετε

«Πήγα να χάσω το 4χρονο κοριτσάκι μου αλλά τα κατάφερε – Έκανε 6 εγχειρήσεις ανοιχτής καρδιάς και δεν σταμάτησε ποτέ να χαμογελά»

Η 4χρονη Inayah από την ώρα που γεννήθηκε έως και σήμερα, έχει περάσει πολλά όσον αφορά την υγεία της, αφού έχει ήδη υποβληθεί σε 6 εγχειρήσεις ανοιχτής καρδιάς.

Advertisements

 

 

Συγκεκριμένα, η πρώτη επέμβαση, μάλιστα, έγινε όταν ήταν μόλις 3 μηνών! Όπως λέει η μητέρα της ήταν μια τρομακτική εμπειρία και η αρχή ενός πολύ δύσκολου ταξιδιού.

 

 

Η Inayah είναι ένα έξυπνο και ζωηρό 4χρονο κοριτσάκι που της αρέσει πολύ να χορεύει και να περνάει χρόνο με τα αδέρφια της. Ωστόσο, ζει με βηματοδότη, καθώς γεννήθηκε με μια πολύ σπάνια συγγενή καρδιοπάθεια όπου η καρδιά βρίσκεται όχι μόνο στη λάθος πλευρά του σώματος αλλά και ανάποδα.

Advertisements

 

 

 

«Είναι στο νοσοκομείο κάθε εβδομάδα. Κάθε εβδομάδα της θυμίζουν ότι είναι καρδιοπαθής. Παραλίγο να χάσω το κοριτσάκι μου δύο φορές όμως κατάφερε και νίκησε τον θάνατο. Τώρα βρισκόμαστε σε μια διαδικασία αξιολόγησης για μεταμόσχευση καρδιάς. Είναι τρομακτικό και αγχωτικό, αλλά το μόνο που θέλω για το παιδί μου είναι να έχει καλύτερη ποιότητα ζωής» δηλώνει η μαμά, για το 4χρονο κοριτσάκι της.

 

 

Advertisements

 

 

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα