Μην χασετε

Οι ειδικοί μίλησαν: Ποια είναι η καλύτερη ώρα για να κάνεις σ∈ξ με τον σύντροφό σου

“Η σeξουαλική επαφή είναι ένα σημαντικό μέρος της σχέσης. Γι’ αυτό, ας εξετάσουμε ποια είναι η ιδανική στιγμή για να το απολαύσετε!”

“Το σeξ αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία σε μια σχέση. Καθώς μοιράζεσαι στιγμές με τον σύντροφό σου, η χημεία μεταξύ σας αποκαλύπτεται! Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι υπάρχει και μια κατάλληλη ώρα για να απολαμβάνετε τη σeξουαλική επαφή.”

Ναι, ναι καλά διάβασες. Δεν είναι όλες οι ώρες της ημέρας ίδιες και μπορείς να κάνεις σeξ όποτε θέλεις. Μία νέα έρευνα έρχεται για να σου πει πότε είναι η καλύτερη ώρα και στιγμή για να κάνεις τη πράξη αυτή με τον σύντροφό σου.

Η έρευνα του Frontiers in Psychology έδειξε ότι το timing της λίμπιντο του άνδρα και της γυναίκας διαφέρουν. Οι γυναίκες έχουν ερωτική επιθυμία το απόγευμα ενώ οι άνδρες το πρωί!

Advertisements

Η έρευνα έδειξε ακόμη ότι τα περισσότερα ζευγάρια κάνουν σeξ μεταξύ 9 με 12 το βράδυ. Δηλαδή την ώρα του ύπνου. Ωστόσο, οι ειδικοί αναφέρουν ότι το σeξ πριν τον ύπνο δεν είναι απαραίτητα το ιδανικό! Μπορεί να είναι βολικό και χαλαρωτικό, αλλά έχει ένα βασικό μειονέκτημα!

“Το σeξ πριν τον ύπνο δεν είναι κακό. Απλώς οι περισσότεροι είναι εξαντλημένοι”, αναφέρει ο γιατρός και συγγραφέας Michael Breus.

“Για την πλειοψηφία των ανθρώπων, το σeξ μειώνει την ένταση και χαλαρώνει. Πολλούς τους βοηθά να κοιμηθούν”, αναφέρει η Lisa Thomas, ειδική στις σχέσεις και στο σeξ.

Ωστόσο, συμφωνούν ότι ο ύπνος μαζί με τον σύντροφό σου, βελτιώνει την ποιότητα του σeξ. Όσο ξεκουράζεσαι το βράδυ, το σώμα δημιουργεί ορμόνες και ξυπνάς με περισσότερη ενέργεια και δημιουργικότητα για ικανοποιητικό σeξ.

Μάλιστα η έρευνα έδειξε ότι η καταλληλότερη ώρα για να κάνεις σeξ είναι 3 το μεσημέρι! Οπότε στο διάλειμμα από τη δουλειά ή όταν επιστρέφεις από τη σχολή μπορείς άφοβα να κάνεις σeξ! Θα το ευχαριστηθείς και περισσότερο!

Advertisements

Το πρωινό σeξ μπορεί να μην είναι και πάλι ιδανικό αν έχετε άλλο πρόγραμμα. Το μεσημέρι και το απόγευμα είναι πολύ καλύτερο!

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα