Μην χασετε

Ο άντρας της πέθανε, τα 3 της παιδιά γεννήθηκαν με εγκεφαλική παράλυση και στα 40 της έγινε μητέρα, πατέρας και νοσοκόμα μαζί

Η Εκατερίνα Αρόνοβα από το Νοβοσιμπίρσκ στη Ρωσία έχει τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης που μετά τον θάνατο του συζύγου της, έμεινε μόνη να φροντίζει τα τρία της παιδιά που έχουν διαγνωσθεί με εγκεφαλική παράλυση

 

Παρά τις δυσκολίες, η γυναίκα είναι αποφασισμένη να προσφέρει στα έφηβα αγόρια της μία ολοκληρωμένη και δραστήρια ζωή, δεν τα παρατάει.

Advertisements

Τα τρίδυμα αγόρια διαγνώστηκαν με εγκεφαλική παράλυση στην ηλικία των 10 μηνών. Αρχικά το ζευγάρι είχε ελπίδες ότι θα μπορέσουν να νικήσουν αυτή την πάθηση. Ωστόσο αυτό δεν ήταν δυνατό.

 

Η μητέρα αφιερώθηκε στην ανατροφή των παιδιών της

Ο σύζυγος της Εκατερίνα πέθανε από κίρρωση του ήπατος. Είχε αποφασιστεί να υποβληθεί σε επέμβαση για μεταμόσχευση, όμως δεν του είχε απομείνει χρόνος για να βρεθεί συμβατός δότης.

Advertisements

 

Η φροντίδα των παιδιών βοήθησε την μητέρα να αντιμετωπίσει τη θλίψη για τον θάνατο του άντρα της και όπως αναφέρει η μητέρα, τα αγόρια της ήταν αυτά που της έδωσαν δύναμη και θέληση για ζωή.

 

Advertisements

Καθημερινά η γυναίκα αγωνίζεται για να μπορούν οι γιοι της, παρά την εγκεφαλική παράλυση, να έχουν μια γεμάτη και δραστήρια ζωή και να μη στερούνται τίποτα: πηγαίνουν θέατρο, κινηματογράφο, οργανώνουν πάρτι, κάνουν προπονήσεις και ταξιδεύουν.

 

Χάρη στη βοήθεια των συνανθρώπων της, μπορεί και τα καταφέρνει. Ο δήμαρχος της πόλης τους πρόσφερε ένα ειδικά διαμορφωμένο αυτοκίνητο, ενώ κάποιοι φίλοι τους βοήθησαν με ειδικό εξοπλισμό για τις ανάγκες των εφήβων στο σπίτι.

 

Στον ελεύθερο χρόνο της, η Εκατερίνα ασχολείται με την αυτό-ανάπτυξη, τη γιόγκα και διατηρεί ένα κανάλι στο YouTube, όπου περιγράφει τη ζωή με παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Το σύνθημά της είναι να ζει, να αγαπάει και ποτέ να μην το βάλει κάτω και αυτό είναι μια πραγματική πηγή έμπνευσης για όλους.

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα