Μην χασετε

Mermaid Waves: Αυτό είναι το top χτένισμα του φετινού καλοκαιριού

Τα mermaid waves ή αλλιώς τα κυματιστά μαλλιά είναι το πιο most wanted χτένισμα του καλοκαιριού διαχρονικά.

Advertisements

 

Θες επειδή θυμίζουν καλοκαίρι και διακοπές περισσότερο από οποιοδήποτε χτένισμα, θες επειδή κολακεύουν όλα τα μήκη και στιλ μαλλιών και όλα τα πρόσωπα, ενώ δείχνουν σέξι και ταυτόχρονα πολύ νεανικά, το μόνο σίγουρο είναι ότι όλες μας το έχουμε δοκιμάσει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μας. Άλλες (όπως εγώ) το κάνουν σε μόνιμη βάση, χειμώνα καλοκαίρι.

Το θετικό με αυτό το χτένισμα είναι ότι μπορείς να το δημιουργήσεις πανεύκολα σπίτι σου, ακόμα κι αν δεν θες να χρησιμοποιήσεις κανένα εργαλείο styling. Αυτό το look του “μόλις βγήκα απ’ τη θάλασσα” και “δεν προσπάθησα καθόλου για τα messy μαλλιά μου” γίνεται εύκολα αν κοιμηθείς όλο το βράδυ με τα μαλλιά σου πλεγμένα σε κοτσίδες, αφού πρώτα τα έχεις ψεκάσει με ένα salt spray.

Μπορείς ακόμα να χρησιμοποιήσεις και την ισιωτική σου, για να κρατήσουν ακόμα περισσότερο οι κυματισμοί σου. Πρόσεξε μόνο να τυλίγεις τις τούφες σε διαφορετικές κατευθύνσεις κάθε φορά αλλά και να μην τις αφήνεις για πολλή ώρα να “καίγονται”, για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα – και φυσικά για την υγεία της τρίχας σου.

Δεν χρειάζεται να σου εξηγήσουμε γιατί το hashtag #mermaidwaves έχει σχεδόν 5 εκατομμύρια αναζητήσεις στο TikTok… Αλλά σίγουρα αποδεικνύει ότι αυτό το χτένισμα θα είναι για άλλο ένα καλοκαίρι το πιο hot της σεζόν.

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα