Μην χασετε

Κόκκινο χρώμα στα μαλλιά: 8 υπέροχες ιδέες που δείχνουν ότι ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας

Eάν θες να κάνεις μια δραστική αλλαγή στα μαλλιά σου (όπου δραστική εννοούμε να υιοθετήσεις κάποια κόκκινη απόχρωση) και αναρωτιέσαι αν θα σου πηγαίνει, τότε τα παρακάτω σε αφορούν.

Advertisements

Είναι γεγονός ότι το κόκκινο (από το πορφυρό και το χάλκινο μέχρι το strawberry και το light ginger) είναι μεν μια από τις πιο γοητευτικές και σ∈ξι αποχρώσεις βαφών στα μαλλιά μιας γυναίκας, πολύ δύσκολο να πετύχει σωστά δε. Ή μήπως όχι;

Αν προσέξεις καλά την απόχρωση που θα επιλέξεις με τη βοήθεια κάποιου κομμωτή που εμπιστεύεσαι, και αν λάβεις υπόψη και τον τόνο της επιδερμίδας σου (πράγμα πολύ σημαντικό), το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Το κόκκινο σίγουρα δεν πάει σε όλες, αλλά ταιριάζει σε περισσότερα χρώματα επιδερμίδας από όσα φαντάζεσαι.

 

Είτε το δέρμα σου είναι πάλλευκο είτε πιο σταρένιο, υπάρχει η σωστή crimson απόχρωση για σένα. Το αποδεικνύουν και οι αμέτρητες celebrities που απαρνήθηκαν το φυσικό τους χρώμα για να γίνουν παντοτινές και πιστές κοκκινομάλλες.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 8 αγαπημένες μας stars που είτε το υιοθέτησαν προσωρινά χάριν δοκιμής είτε το κράτησαν μόνιμα. Πάντως εμείς τις προτιμούμε έτσι:

 

Dark Ginger για την Emma Stone

 

Advertisements

Light Copper για την Nicole Kidman

 

Orange-Red για την Scarlett Johansson

 

Golden Ginger για την Amy Adams

 

Dark Strawberry για την Jessica Chastain

 

Advertisements

Golden Copper για την Blake Lively

 

Rosy-Copper για την Bella Thorne

 

Merlot Red για την Rihanna

 

ΠΗΓΗ

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα