Μην χασετε

«Η πρώην γυναίκα του άντρα μου έκλεψε φακελάκια με χρήματα στον γάμο μας γιατί δεν έπαιρνε ολόκληρη διατροφή»

Αν δεν έχεις παντρευτεί με τα φακελάκια του γάμου να τα παίρνει η πρώην γυναίκα του άντρα σου, δεν ξέρεις τί θα πει γάμος!

Advertisements

Με τον άντρα μου γνωριστήκαμε πέρσι. Ήταν κεραυνοβόλος ∈ρωτας και αμέσως μείναμε μαζί και αποφασίσαμε να παντρευτουμε. Έχει μια κόρη από τον πρώτο του γάμο αλλά το διαζύγιό του έχει πολλά δικαστήρια για τη διατροφή. Η πρώην γυναίκα του ζητούσε περισσότερα λεφτά, εκείνος δεν είχε να τα δώσει και μονίμως τον έσερνε δικαστικώς. Το τελευταίο δικαστήριο έγινε πέρσι όταν πρωτογνωριστήκαμε που του επέβαλλαν να δίνει 500 ευρώ διατροφή αλλά εκεινος έβαζε 300 γιατί είναι χαμηλόμισθος και δεν είχε άλλα. Σκεφτείτε οτι και τα περισσότερα έξοδα του γάμου εγώ τα πλήρωσα.

 

Από πέρσι παρόλο που έβαζε λιγότερα λεφτά, οι σχέσεις τους κάπως έφτιαξαν με την πρώην γυναίκα του. Εκείνη έκανε μια καινούρια σχέση και βοήθησε στο να καταλαγιάσει το κλίμα. Θεωρήσαμε λοιπόν σωστό, εφόσον η κόρη του ήταν παρανυφάκι, να την καλέσουμε στον γάμο σαν μαμά του παιδιού του και ήρθε κανονικά μαζί με τον δεσμό της. Πού να φανταζόμασταν….

 

 

Ήπιαμε φάγαμε χορέψαμε, ήταν ονειρεμένος γάμος. Φύγαμε και ταξίδι του μέλιτος και γυρίζοντας, μάθαμε τα νέα. Η τύπισσα επειδή για ένα χρόνο είχε πάρει λιγότερη διατροφή από αυτή που είχε ορίσει το δικαστήριο, πήρε τουλάχιστον 10 φακελάκια από συγγενείς που μέσα είχαν βάλει χρήματα σαν δώρο για τον γάμο μας, λέγοντάς τους ψέματα ότι τάχα ο άντρας μου, της είχε αναθέσει να τα μαζεύει. Μιλάμε για κάπου 1200 ευρώ.

Γίναμε έξαλλοι, την πήρα ο άντρας μου τηλέφωνο και βρίστηκαν άσχημα. Εκείνη του είπε ότι δεν φτάνει που της χρωστάει μιλαει κι απο πάνω και ότι λεφτά για γάμο είχε αλλα για να φάει το παιδί τους δεν έχει. Το παιδί του ζει εξαιρετικά δεν της λείπει τίποτα και τα έξοδα του γάμου τα πιο πολλά τα κάλυψα εγώ. Αυτά τα χρήματα είναι τεράστια τρύπα για εμάς και δεν ξέρω πώς να κινηθούμε.

 

Advertisements

Να της κάνουμε μήνυση; Να σταματήσει εντελώς να δίνει διατροφή ο σύζυγος μέχρι να καλυφθεί αυτό το ποσό;

Δεν ξέρουμε τί να κάνουμε…η γυναίκα είναι σατανικh!

singleparent.gr

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα