Μην χασετε

Γιατί κρυσταλλώνει το μέλι;

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ

Advertisements

Είναι καλύτερο από τη ζάχαρη;
Χωρίς καμία αμφισβήτηση! Το μέλι μάς προσφέρει πλήθος διατροφικών στοιχείων και όχι μόνο σάκχαρα, έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε φρουκτόζη και μικρότερη σε γλυκόζη, χαμηλότερο γλυκαιμικό φορτίο, δεν προκαλεί γλυκοζυλίωση και η γλυκαντική του ικανότητα είναι υψηλή, οπότε μπορεί να αντικαταστήσει εύκολα τη ζάχαρη.

Παχαίνει;
Αν φας πολύ, ναι! Είναι πηγή σακχάρων και φυσικά έχει θερμίδες, επομένως η κατανάλωσή του πρέπει να γίνεται με μέτρο και σύμφωνα με τις ενεργειακές ανάγκες κάθε ατόμου.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΔΕΔΟΥΚΟ
womenonly.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα