Μην χασετε

«Έπιασα τον σύντροφο μου με άλλη & κατουρήθηκα πάνω μου από τα γέλια με την αντίδραση του»

Μία νεαρή γυναίκα από την Βρετανία μοιράστηκε στο TikTok την εμπειρία της όταν ανακάλυψε τον σύντροφό της με μια άλλη γυναίκα. Σε αντίθεση με αυτό που θα περίμενε κανείς, αυτή αντέδρασε με αίσθηση χιούμορ και γέλασε με τον τρόπο που αντέδρασε ο σύντροφός της.

Advertisements

«Κάνω τους πρώην μου να ζηλεύουν» – Προσθέτει ψεύτικους συντρόφους με τεχνητή νοημοσύνη στις selfies της

Η Kiki, είπε στο TikTok: «Έβλεπα λοιπόν αυτόν τον τύπο πρόσφατα και είχα βγει περίπου έξι ραντεβού μαζί του. Ένα από τα πράγματα με τα οποία δεθήκαμε ήταν με ήταν το γεγονός ότι έχουμε και οι δύο απεριόριστη συνδρομή στο Cineworld (σ.σ. αλυσίδα σινεμά)».

 

Το ραντεβού στο σινεμά

Η γυναίκα αποκάλυψε ότι ένα βράδυ είπε στον σύντροφο της ότι θα πήγαινε στον κινηματογράφο. Ωστόσο όταν μπήκε στην αίθουσα και τακτοποιήθηκε στην θέση της έμεινε άφωνη από αυτό που αντίκρισε.
Βίντεο: Έπιασε τον άπιστο σύντροφό της στα πράσα και τρελάθηκε – Άρχισε να πετάει πράγματα από το μπαλκόνι του 6ου ορόφου.

Παρατήρησα το πίσω μέρος του κεφαλιού αυτού του άντρα, αριστερά μπροστά μου. Σκέφτομαι, «αυτός είναι;» Και μετά τους βλέπω να πίνουν καφέ από τα Starbucks. Τώρα, όταν πήγαμε σινεμά σε ένα από τα ραντεβού μας, αγόρασε έναν καφέ Starbucks για να πιει», ανέφερε η Kiki.

Και συνέχισε: «Σκέφτηκα: Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με τέτοιο κούρεμα και τέτοια χρωματιστά μαλλιά που μπορεί να πίνουν καφέ Starbucks στον κινηματογράφο». Αποφάσισε ότι έκανε λάθος και κάθισε να δει την ταινία. Σηκώθηκε κάποια στιγμή για να πάει στην τουαλέτα και κατά την επιστροφή στην αίθουσα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον σύντροφο της και το ραντεβού του.

«Ανεβαίνω αργά τις σκάλες και κοιταζόμαστε. Είναι σε ραντεβού. Με κοιτάζει, τον κοιτάζω και κάνουμε και οι δύο το νεύμα της αναγνώρισης και μετά τρέχω πίσω στη θέση μου», είπε η Kiki. Η εικόνα της προκάλεσε σοκ. «Τρέμω σωματικά. Το τέλος της ταινίας πλησιάζει και λέω ‘τι να κάνω;’», αναρωτήθηκε η νεαρή γυναίκα.

Ωστόσο στην πορεία έβαλε τα γέλια από την αντίδραση του άντρα. «Δεν έχω δει ποτέ άντρα να τρέχει τόσο γρήγορα – σε σημείο που άφησε το ραντεβού του πίσω του. (σ.σ. η γυναίκα) μαζεύει το παλτό και την τσάντα της και προσπαθεί να κατέβει τρέχοντας τις σκάλες πίσω του. Δεν την κοιτάζει καν», είπε η Kiki.

Advertisements

 

«Αρχικά ήμουν έξαλλη αλλά μετά…»

«Αρχικά ήμουν έξαλλη αλλά στη συνέχεια κατουρήθηκα πάνω μου σκεπτόμενη: αυτό είναι ξεκαρδιστικό», ανέφερε η γυναίκα. Η Kiki δεν πρόλαβε να τον αντιμετωπίσει αφού είχε εξαφανιστεί. Δεν άφησε, όμως, την υπόθεση.

«Του έστειλα μήνυμα όταν έφτασα σπίτι και, σε αυτό το σημείο, λέω: ό,τι να’ ναι. Ναι, δεν είχαμε αποκλειστικότητα. Είχαμε βγει μόλις έξι ραντεβού», είπε η Kiki. Και πρόσθεσε: «Και μετά τον τρόπο που είδα ότι συμπεριφέρθηκε σε αυτό το κορίτσι στο ραντεβού, που την άφησε. Αυτό δεν είναι από μόνο του ευπρεπές και τρόπος να συμπεριφέρεσαι σε κάποιον σε ένα ραντεβού. Ειδικά αν σας έχει πιάσει κάποιος άλλος με τον οποίο βγαίνετε ραντεβού».

«Έτσι, βασικά του έστειλα μήνυμα λέγοντας: Ελπίζω το επόμενο κοινωνικό σου πείραμα να απολάμβανε την ταινία. Υπάρχει ιστορία σε αυτό γιατί με αποκάλεσε κοινωνικό πείραμα κάποια στιγμή. Και βασικά είπε: «Ναι, ήταν ένα σταθερό οκτώ στα δέκα, έτσι δεν είναι;» ανέφερε η γυναίκα.

«Σε αυτό απάντησα απλώς: Ναι ήταν δέκα στα δέκα με τον τρόπο που έφυγες από εκεί». Στη συνέχεια εκείνος εξήγησε ότι δεν έμεινε γιατί δεν ήθελε να κάνει μια «άβολη» συνομιλία. Η Kiki του απάντησε ότι βρήκε την όλη κατάσταση εντελώς γελοία.

Οι ακόλουθοι της γυναίκας την υποστήριξαν και της είπαν ότι είναι υπέροχη και αξίζει τα καλύτερα. «Πολύ καλά τα λες… ένας τυχερός άνδρας θα σε γνωρίσει κάποια μέρα», έγραψε ένας από τους χρήστες του Tik Tok που την αποθέωσαν.

 

@kiki_exploresJust my luck – awwkkkward

♬ original sound – Kiki

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα