Είτε είστε λίγο είτε αρκετό καιρό μαζί, υπάρχουν στιγμές που μπαίνεις σε σκέψεις για το αν τελικά είναι ο… ιδανικός! Εμείς, σου βρήκαμε τα σημάδια που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις το χάος στο μυαλό σου.

Αν κάνεις συχνά αυτό το ερώτημα στον εαυτό σου, τότε δε μένει παρά να τα βάλεις κάτω και να σκεφτείς σοβαρά τα εξής:

Σε κάνει να νιώθεις… μοναδική 

Τόσο απλά. Με μια λέξη του, με μια κίνησή του, σε κάνει να αισθάνεσαι σαν την πιο όμορφη του κόσμου, αυτήν που πεθαίνει αν δεν την δει μια μερα, που υπολογίζει τη γνώμη της και που όταν βρίσκεται στο χώρο… υπάρχει μόνο αυτή για εκείνον.

Γελάτε… παρέα

Advertisements

Τι πιο όμορφο από το να είσαι με κάποιον που περνάτε όμορφα και γελάτε ο ένας με τα αστεία του άλλου; Και το πιο σημαντικό: Έχετε την όρεξη για χιούμορ ακόμα και μετά από μια δύσκολη μέρα ή όταν κάτι πάει στραβά.

Ζητάτε τα ίδια πράγματα από μια σχέση 

Αν εσύ θες γάμους και παιδιά και εκείνος το αντίθετο, τότε πώς γίνεται να συμβαδίσετε; Για να μπορέσετε να προχωρήσετε μαζί, θα πρέπει να έχετε τα ίδια θέλω και παρόμοιες απόψεις πάνω στα σοβαρά τουλάχιστον θέματα.

Σε καταλαβαίνει και σε στηρίζει 

Καταλαβαίνει τους φόβους σου, τις ανάγκες σου και τις ανασφάλειές σου (ναι!), ενώ βρίσκει πάντα τον τρόπο να σε στηρίζει και να είναι δίπλα σου ό,τι και να γίνει. Ακόμα και σε κάτι που μπορεί να διαφωνείτε, θα βρει τον τρόπο να σε στηρίξει και να σεβαστεί την απόφασή σου.

Advertisements

Τον εμπιστεύεσαι 

Έχει καταφέρει με τη συμπεριφορά του να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου! Αισθάνεσαι άνετα μαζί του και είναι το πρώτο άτομο που θα σκεφτείς να πάρεις τηλέφωνο όταν βρεθείς σε δύσκολη στιγμή, ή όταν σου συμβεί κάτι πολύ ευχάριστο! Με δύο λόγια, έχει καταφέρει να πάρει τη θέση ακόμα και της κολλητής σου (με την καλή έννοια!)

Κάνετε καλό σ∈ξ 

Το σ∈ξ είναι πολύ σημαντικός παράγοντας μέσα σε μια σχέση. Εάν λοιπόν, τα βρίσκετε εκεί (αλλά όχι μόνο εκεί) τότε… τι άλλη απόδειξη θες;

Είναι γενναιόδωρος μαζί σου 

Δεν λέμε να χαλάει εντελώς άσκοπα τα λεφτά του, αλλά το να είναι διατεθειμένος να ξοδευτεί για σένα είναι ένα πολύ βασικό κομμάτι. Γενικά να μην είναι… τσιγγούνης!

Advertisements

Σου λέει σ’ αγαπώ και στο δείχνει και με τις πράξεις του 

Ξέρει να σου δείχνει την αγάπη του και με λόγια αλλά κυρίως με τις πράξεις του, κάνοντάς σε να νιώθεις το πιο τυχερό πλάσμα στον κόσμο!

P.S
Να θυμάσαι: Ένας άντρας μπορεί να κάνει εύκολα μια γυναίκα να ζηλέψει μια… άλλη γυναίκα. Ο ιδανικός άντρας όμως, κάνει όλες τις άλλες γυναίκες να ζηλεύουν τη δική του!

gynaikagiapanta.gr

Advertisements