Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν κρύβει τη μεγάλη αδυναμια που έχει στην κόρη του Harper. Ο ίδιος μοιράστηκε με τους εκατομμύρια διαδικτυακούς του φίλους μερικές αγαπησιάρικες φωτογραφίες. Στη φωτογραφία ο Ντέιβιντ φιλάει την 10χρονη κόρη του στο στόμα και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει.

Advertisements

 

«Ο μπαμπάς και η πριγκίπισσα Leia είχαν μια υπέροχη βόλτα σήμερα το πρωί #HarperSeven», έγραψε στην ανάρτηση, η οποία περιείχε επίσης ένα ακόμα κοινό τους στιγμιότυπο.

Ο τρυφερός πατέρας δέχτηκε αρνητικά σχόλια που του γράφουν ότι πρέπει να σταματήσει να φιλάει την κόρη του στο στόμα καθώς έχει μεγαλώσει πια.

 

«Εντάξει… πατέρας και κόρη το καταλαβαίνω, αλλά για μένα αυτό δεν είναι ξεκάθαρο παράδειγμα για την προώθηση της αγάπης. Υπάρχουν άλλοι τρόποι να το κάνουν. Αυτή είναι η γνώμη μου», γράφει κάποιος στο σχόλιό του που δεν συμφωνεί με αυτό το φιλί.

«Είναι μεγάλο κορίτσι πια σταμάτα να τη φιλάς στο στόμα» ή «είναι κακό να φιλάς την κόρη σου», γράφουν άλλοι χρήστες στα σχόλιά τους.

Advertisements

 

Φυσικά υπήρχε και η αντίθετη άποψη όπου βρήκαν την ανάρτηση του Μπέκαμ πολύ τρυφερή και όμορφη. Μάλιστα πολλοί ήταν εκείνοι που έγραψαν στα σχόλιά τους ότι ακόμα φιλάνε τα παιδιά τους στο στόμα τα οποία είναι πολύ μεγαλύτερα σε ηλικία από την 10χρονη Harper.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

 

protothema.gr

 

Advertisements
Advertisements