Βαρύ πένθος για τη Λίνα Σακκά, η οποία έχασε την αγαπημένη της μητέρα και την αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση και το τραγούδι «Να με θυμάσαι και να μ΄ αγαπάς» της Μελίνας Μερκούρη.

Advertisements

 

«Πλατύ ποτάμι η αγάπη και βαθύ. Κουράστηκε και πάει να κοιμηθεί!! Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας. Να με θυμάσαι και να με αγαπάς!!! Μανούλα μου!! Αιώνια αγάπη μου!!» έγραψε η Λίνα Σακκά και αμέσως οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της συμπαρασταθούν.

Πριν ενάμιση μήνα, έφυγε από τη ζωή και ο πατέρας της Λίνας Σακκά, με την ίδια να ανεβάζει φωτογραφία του και να γράφει τότε στο προφίλ της για εκείνον: «Αυτός ο άνθρωπος είναι ο πατέρας μου, ο ήρωας μου, το είδωλο μου, μου δίδαξε αγάπη, μου δίδαξε σεβασμό, μου δίδαξε να σέβομαι την διαφορετικότητα ,πίστεψε σε εμένα και υποστήριξε τα όνειρα μου, δε μου αρνήθηκε ποτέ τίποτα, αλλά ήταν πάντα εκεί παρόν για να με προστατεύει!!Ευχαριστώ τον θεό που με ευλόγησε με έναν υπέροχο πατέρα, ελπίζω να γίνω τόσο καλός γονιός και εγώ για το παιδί μου!!!ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΜΟΥ!!!ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ».

 

Advertisements

 

fthis.gr

 

Advertisements